Ghost_xXx Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Szukam monitora, głównie do gier, główne aspekty jakie jakie chciał bym mieć to 1440p, 144hz, zakrzywiony ( nigdy niemialem i nie widziałem chciałem spróbować )27 przekątnej nie więcej, z możliwością odpalenia gsync, koszt 1500-2000. Aktualnie mam starego Acera S240HL więc mam zerowe doświadczenie w takich monitorach, będzie to duży przeskok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 MSI Optix MAG271CQR albo Acer Nitro VG270UPbmiipx Natomiast ja bym na twoim miejscu pomyślał nad AOC CQ32G1 albo ASUS TUF VG32VQ - naprawdę te kilka cali więcej robi różnicę i zapewnia jeszcze lepsze wrażenia z gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Siedzę dość blisko monitora, i przy 27 martwi mnie to ze będę się rozglądał a co dopiero 31,5, liczyłem na to że nie będzie propozycji MSI Optix ostatnio był na przecenie i nie mogłem się zdecydować i przeszło mi to koło nosa teraz będę sobie w brodę pluł :D. Wychodzi na to że dobrze myślałem aby brać MSI, więc albo MSI albo ten 31,5 calowy AOC, dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 @Ghost_xXx Ja ostatnio przesiadłem się na taki monitor z 24 cali i przy biurku o głębokości 75 cm uważam, że dla mnie jest to maksimum co jestem w stanie komfortowo używać. Choć z drugiej strony mam Aorusa, a on ma podpórkę tak skonstruowaną, że monitor jest mocno wysunięty do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Mówisz o 27 czy 31,5 ? moje biurko to jakies 65-70 cm, i siedzę dość blisko wzrok mam około 50cm od monitora chociaż jest jeszcze możliwość odrobinę się odsunąć i odsunąć monitor trochę głebiej. Edytowane 10 Października 2019 przez Ghost_xXx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...