kobus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 otoz mieszkam w domq jednorodzinnym na przeciwko blokow. mam siec radiowa jednak sie rozpada :/ ale mniejsza o to :-) a wiec w jednym z blokow zakladająsobie dsl i dzielą je. nastepnie wysylają do innego sasiedniego bloku radiowka tez dzielenie tego samego lacz. interesuje mnie fakt czy moge sie do nich podpiac zebym bym w ich sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Tak mozesz sie do nich podpiąc, DSL`a mozna dzielic legalnie, Neo+ tez mozna podzielic nielegalnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 jak by nie mozna bylo dzielic, to by nie bylo masy topicow o dzielieniu..... MYSL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 wiem ale czy moge sie podlaczyc do ich bloku za pomocą antena---antena a nie antena-ant. glowna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Argh. Czasami szlag mnie trafia. Weź uruchom wyszukiwarkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 wiem ale czy moge sie podlaczyc do ich bloku za pomocą antena---antena a nie antena-ant. glownanajpierw proponowalbym uruchomic polaczenie mozg===>opcja szukaj===> a jak nie pomoze to google. ewentualnie pomyslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...