Bull_Byk Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Witam, Jako iż moje stare urządzenie wielofunkcyjne ma juz problem z zaschnięta chyba głowicą na kolorze niebieskim (Brother DCP-375CW) myslę nad kupnem czegość nowego. Potrzebny jest mi skaner, działanie w sieci - wifi, musi też drukować na papierze fotograficznym. Niestety drukuje czasem kilka-kilkanascie stron na dzień a czasem 2-3 miesiące drukarki nie używam. Myślałem o jakiejś druakrce Laserowej, ale znowu widze iż nie każda drukarka ma w specyfikacji iż obsługuje papiero Foto. Najekonomiczniejsze są drukarki Brother czy to atramentowe czy laserowe (zarówno zamienniki tuszu jak i tonery są najtańsze) ale może jednak znajdzie się coś fajnego. Budżet do około 1500 zł. Tak wynalazłem póki co: Atramentowa - Brother DCP-T510W Laserowa: HP Xpress SL-C480W lub HP Color LaserJet Pro M281fdw chociaż tutaj tonery zamienniki to ponad 100 zl za sztukę czyli ponad 400 za komplet. Pytanie jak z jakością na laserówkach (nie oczekuje jakiś nie wiadomo cudów - ale żeby fotografie wyglądały w miarę naturalnie a nie jak z gier retro 256 kolorów) Ktoś coś doradzi? Edytowane 13 Października 2019 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...