zajecc Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Cześć wszystkim! podjąłem się zadania wymiany Samsunga J6+ na coś innego, co nie będzie paździerzem roku 2019. Bardzo liczę na Waszą pomoc. Chciałbym zakupić coś do ~1000 zł. (Samsung nówka kosztuje 750 zł). Telefon dla kobiety: Zależy na: pojemnej baterii szybkim ładowaniu porządny procesor który nie zmuli telefonu jak ten J6+ porządnym zasięgu 3G/4G aparat MUSI być lepszy niż w J6+ (a przynajmniej dorównujący) NFC (nie jest to wymagane) Teraz pytanie czy Xiaomi A2 - nówka Xiaomi A2 - nowy/używany Xiaomi Mi 8 - używany Xiaomi Redmi Note 8 Pro Google Pixel 3a - z dopłatą 300/400 zł ? Czy będą lepsze ? Czy może proponujecie coś lepszego ? Dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiAWX Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 Z dopłatą to bym brał Mi 9 lub poczekał bo za tydzień wchodzi Mi9 Lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajecc Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Ok, a póki co dopłatę zostawmy w spokoju. To ostateczność. Może coś z innej stajni niż Xiaomi do 1000 zł co będzie biło J6+ w każdym aspekcie ? Czy ktoś może doradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 Możesz kupić Xiaomi Redmi Note 7 4/64 za 899zł -> https://www.komputronik.pl/product/617279/xiaomi-redmi-note-7-4-64gb-czarny.html W porównaniu do Twojego J6+: - Ma większy ekran: 6.3" 2340x1080px - O wiele szybszy procesor (snap 660vs425) - 6GB RAM'u zamiast 4GB - Lepszy aparat (szczególnie w trakcie dnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...