dabrowski20 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Cześć wszystkim. Chcę złożyć komputer głównie do gier.https://www.x-kom.pl/lista/48su71twy Podpowiedzcie czy warto jest coś zmienić aby całość była bardziej wydajniejsza w podobnej cenie. A wszystko chcę postawić na to obszerne biuro. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 sprawdź czy płyta wspiera te pamięci ten szajsung to na co? [ssdeki na m2 tylko i wyłącznie - im większy tym lepiej [oczywiscie nvme] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabrowski20 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 sprawdź czy płyta wspiera te pamięci ten szajsung to na co? [ssdeki na m2 tylko i wyłącznie - im większy tym lepiej [oczywiscie nvme]Na tej płycie pójdą po OC bez problemu. Przetestowane przez innych użytkowników. Szajsung puki co musi zastąpić przyszły M2. Będzie w późniejszym terminie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Na twoim miejscu dokonałbym następujących zmian. Monitor wziąłbym taki: ASUS TUF VG27AQ HDR Kartę graficzną brałbym od Zotaca w wersji AMP albo Palita w wersji Gamerock. Akurat zaoszczędzona kasa w sam raz pozwoli na zmianę procesora i7-9700K na i9-9900KF :) Ewentualnie też rozważyłbym zestaw na Ryzenie 3700X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 31 minut temu, dabrowski20 napisał: . Będzie w późniejszym terminie. to co tam robi w takim razie Adata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabrowski20 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 to co tam robi w takim razie Adata?Na Adata postawię system plus najnowszy Ghost Recon. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabrowski20 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Na Adata postawię system plus najnowszy Ghost Recon. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaCzekam aż stanieją M2 i kupię 2T.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabrowski20 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Na twoim miejscu dokonałbym następujących zmian. Monitor wziąłbym taki: ASUS TUF VG27AQ HDR Kartę graficzną brałbym od Zotaca w wersji AMP albo Palita w wersji Gamerock. Akurat zaoszczędzona kasa w sam raz pozwoli na zmianę procesora i7-9700K na i9-9900KF :) Ewentualnie też rozważyłbym zestaw na Ryzenie 3700X. I9 odpada przereklamowany marketing robi swoje. I7 stosunek ceny do wydajności bardzo dobry bez problemu pójdzie na 5 GHz. Przy wybranym chłodzeniu temperatury w stresie nie powinny przekroczyć 65 stopni. Do procesów AMD nie mam przekonania. W proponowanych kartach graficznych trafiają się piszczące cewki. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Tak czy siak możesz zatem zmienić tego i7-9700K na i7-9700KF :) karty i cewki powiadasz, no to łap tą samą którą sobie wybrałeś, ale o 300 taniej https://proline.pl/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-pci-e-p1371388 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabrowski20 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Tak czy siak możesz zatem zmienić tego i7-9700K na i7-9700KF :) karty i cewki powiadasz, no to łap tą samą którą sobie wybrałeś, ale o 300 taniejhttps://proline.pl/msi-geforce-rtx-2080-super-gaming-x-trio-8gb-gddr6-pci-e-p1371388Ewentualnie coś takiego. Mam i7-9700K i jestem bardzo zadowolona. Plus Giforce RTX 2080 super. Monitor to Asus ROG 27 cali z G-SYNC, oczywiście 144 Hz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...