marcin77 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ktoś ma o nich jakieś zdanie, podobno na podzespołach asusa są robione ??, chodzi o mobo pod amd ka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam zdanie o Mincie jako takim - nie ruszać goowna bo śmierdzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 nie mam zaufania do tej firmy wsio co produkuje od graf po sieciowki ma jakies mankamenty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 fakt faktem produkty MINT nie sa najwyzszej jakosci...ani nawet dobrej jakosci po prostu sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ktoś ma o nich jakieś zdanie, podobno na podzespołach asusa są robione ??, chodzi o mobo pod amd ka :D jaki model dokladnie :?: zreszta te pseudo MINT'y (bo ta firma nic nie produkuje tylko kupuje gotowe produkty i laduje do pudelek ze swoim logo) to ASRock tylko ze zmienionym radiatorem na NB (i czasami nakleja zakrywajaca prawdziwego producenta) poszukaj tematow o produktach formy ASRock i bedziesz wiedzial z czym sie je ;) te MINT'y PS ludzie nie osmieszjacie sie piszac ze MINT cos produkuje bo tracicie tylko wiarygodnosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ktoś ma o nich jakieś zdanie, podobno na podzespołach asusa są robione ??, chodzi o mobo pod amd ka :D jaki model dokladnie :?: zreszta te pseudo MINT'y (bo ta firma nic nie produkuje tylko kupuje gotowe produkty i laduje do pudelek ze swoim logo) to ASRock tylko ze zmienionym radiatorem na NB (i czasami nakleja zakrywajaca prawdziwego producenta) poszukaj tematow o produktach formy ASRock i bedziesz wiedzial z czym sie je ;) te MINT'y PS ludzie nie osmieszjacie sie piszac ze MINT cos produkuje bo tracicie tylko wiarygodnosc :P nie no coś na pewno produkuje (naklejki opakowania:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 czyli ogólenie takie coś jak ecs, chociaż ecs pod własnym logo wszystko robi i od podstaw kombinuje :D , ale jeśli mint to asrock to nie jest takie złe, słyszałem ostatnio opinie że całkiem przyzwoita płytka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ja bym radzil sobie nawet glowy niezawracac takimi wynalazkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ... , ale jeśli mint to asrock to nie jest takie złe, słyszałem ostatnio opinie że całkiem przyzwoita płytka :D ja mam ASRock K7VT2 i na tym XP 1700+@2400+ (mnoznikiem) wszystko dzieki "drutmodowi" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 czyli tania lipa, wszystko jasne, a jeszcze jedno jeden ze znajomycj zachwycał się dźwiękiem z tej płytki minta, prawda czy lipka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ok wiec jak cos to skopiowałem tekst .. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 pod Wrockiem? to nie czasami stara firma płyt głównych SONO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Winter mas zracje :) ppprawiłem by nei denerwowac ludzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a ja mialem stycznosc i w dalszym ciagu mam z plytka pod AMD na via266 bo narazie takie maja MINTY i powiem ze jesli nie masz zamiaru podkrecac to byltka jest calkiem niezla, ale jezeli chcesz cos sobie podkrecic to sobie ......., plyta pracuje stabilnie i jak na swoja klase jest w miare wydajna ale jak juz wspomnialem OC= 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ... plyta pracuje stabilnie i jak na swoja klase jest w miare wydajna ale jak juz wspomnialem OC= 0 no patrz czyzbym ulegl omamom wzrokowym :P patrz co napisalem wyzej :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No dobra poprawka nie 0 mozliwosci OC tylko marne mozliwosci OC hehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 MOBO Mint to ASS Rock :) OC marne ale stabilna " :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ... plyta pracuje stabilnie i jak na swoja klase jest w miare wydajna ale jak juz wspomnialem OC= 0 no patrz czyzbym ulegl omamom wzrokowym :P patrz co napisalem wyzej :!: piszac to nie mialem na mysli zadnych drud modow bo niekazdy sie w nie bawi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...