Skocz do zawartości
marcin77

mobo minta ??

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś ma o nich jakieś zdanie, podobno na podzespołach asusa są robione ??, chodzi o mobo pod amd ka  :D

jaki model dokladnie :?:

zreszta te pseudo MINT'y (bo ta firma nic nie produkuje tylko kupuje gotowe produkty i laduje do pudelek ze swoim logo) to ASRock tylko ze zmienionym radiatorem na NB (i czasami nakleja zakrywajaca prawdziwego producenta)

poszukaj tematow o produktach formy ASRock i bedziesz wiedzial z czym sie je ;) te MINT'y

PS ludzie nie osmieszjacie sie piszac ze MINT cos produkuje bo tracicie tylko wiarygodnosc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś ma o nich jakieś zdanie, podobno na podzespołach asusa są robione ??, chodzi o mobo pod amd ka  :D

jaki model dokladnie :?:

zreszta te pseudo MINT'y (bo ta firma nic nie produkuje tylko kupuje gotowe produkty i laduje do pudelek ze swoim logo) to ASRock tylko ze zmienionym radiatorem na NB (i czasami nakleja zakrywajaca prawdziwego producenta)

poszukaj tematow o produktach formy ASRock i bedziesz wiedzial z czym sie je ;) te MINT'y

PS ludzie nie osmieszjacie sie piszac ze MINT cos produkuje bo tracicie tylko wiarygodnosc :P

nie no coś na pewno produkuje (naklejki opakowania:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli ogólenie takie coś jak ecs, chociaż ecs pod własnym logo wszystko robi i od podstaw kombinuje :D , ale jeśli mint to asrock to nie jest takie złe, słyszałem ostatnio opinie że całkiem przyzwoita płytka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... , ale jeśli mint to asrock to nie jest takie złe, słyszałem ostatnio opinie że całkiem przyzwoita płytka  :D

ja mam ASRock K7VT2 i na tym XP 1700+@2400+ (mnoznikiem) wszystko dzieki "drutmodowi" ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mialem stycznosc i w dalszym ciagu mam z plytka pod AMD na via266 bo narazie takie maja MINTY i powiem ze jesli nie masz zamiaru podkrecac to byltka jest calkiem niezla, ale jezeli chcesz cos sobie podkrecic to sobie ......., plyta pracuje stabilnie i jak na swoja klase jest w miare wydajna ale jak juz wspomnialem OC= 0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...  plyta pracuje stabilnie i jak na swoja klase jest w miare wydajna ale jak juz wspomnialem OC= 0

no patrz czyzbym ulegl omamom wzrokowym :P

patrz co napisalem wyzej :!:

piszac to nie mialem na mysli zadnych drud modow bo niekazdy sie w nie bawi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...