RobertoNero Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 Mam na sprzedaż: proc: 3570k płyta: z77a-g45 ram: 2x 4GB Kingston HyperX 1600MHz Ile mogę za to wziąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Licytacja od złotówki na Allegro i się dowiesz. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoNero Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Powiedział co wiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Dam ci 5 dych. Zadowolony? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoNero Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Masz jakiś problem ze sobą? Nie potrafisz normalnie odpowiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Odpowiedź już dostałeś. Nie znasz zasady, że coś jest warte tyle ile ktoś chce za to zapłacić? Wystawienie aukcji cię przerasta czy jak? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoNero Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 To jest forum komputerowe, czy filozoficzne? Oczekuję merytorycznej odpowiedzi na zadane pytanie na forum które tego dotyczy, a nie czytać przesyconych mądrościami wypocin. Nie wiesz? Nie umiesz pomóc? Nie znasz się? To się nie odzywaj i nie zaniżaj poziomu forum. P.S. Nie masz przypadkiem konta na elektrodzie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Ustaw cenę minimalną jaka cię satysfakcjonuje na 350zł a puść licytację od 1zł - o ile się tak da, kiedyś się dało, nie wiem jak jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK74 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Przejrzyj allegro (również aukcje zakończone) i olx, poszukaj takich podzespołów jakie masz na sprzedaż, policz sobie średnią cenę, jak Ci odpowiada to z taką ceną wystaw, następnie obserwuj czy jest zainteresowanie. Jak jest to trzymaj cenę jak nie ma zacznij pomału opuszczać. Pomyśl też czy chcesz to sprzedać jako zestaw, czy każdy z podzespołów osobno. Ja na przykład swojego i5-3570K z nie używanym boxowym chłodzeniem sprzedałem za 190,00. Pierwsza cena była 210,00 i pewnie jakbym chwilę dłużej tak potrzymał to też by poszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytek Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 I pamiętaj o doliczeniu sobie prowizji którą zapłacisz za sprzedaż. Więc owe 350 + prowizja. Osobiście też bym się kierował w cenę 350 zł pod warunkiem że proc ma chłodzenie, bo o tym ani słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoNero Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Nie ma na allegro tego mobo dlatego specjalnie otworzyłem taki temat na tym forum. Nie licząc jedynej z kuriozalną ceną 460zł... Chłodzenia nie podałem, bo nie miałem w planach sprzedaży owego, ale ok, jest - Macho 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytek Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Ja bym na 400 zł liczył finalnie po odjęciu wszystkich kosztów, oczywiście możesz na start zawyżyć cenę na allegro jak byś tam opychał. Przy braku chętnych, będziesz zjeżdżać i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...