Gruby1991 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Witam serdecznie. Proszę o pomoc w doborze chłodzenia do procesora i5-4690K który znajduje się na płycie głównej Gigabyte GA-Z97-HD3. W płycie głównej zajęte są wszystkie sloty RAM 4x4GB TridentX czyli dość wysokie (to chyba główny problem). Zależy mi na tym aby chłodzenie było dość wydajne, obecnie zegary są nie ruszone ale przyszedł na to czas, niestety temperatury na posiadanym chłodzeniu nie pozwalają na nic innego. Dziękuję uprzejmie za jakąkolwiek pomoc. PS. Jeżeli to ma jakieś znaczenie, wszystko pracuje w obudowie Zalman Z3 Plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Macho rev b lub rev c jeszcze lepiej polecam skuteczne chłodzenie mi nie koliduje wgl z ramem bo daleko od nich jest Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...