phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Świetny programik, mam tylko jeden problem, rozumiem, że prędkość downloadu bierzecie z: Add PerfMonitor i potem Interfejs sieciowy/Bajtów wysyłanych/s (poprawcie mnie, jeśli źle myśle), u mnie to nie działa (SDI). Czy źle to robie, czy coś jest nie tak ?tak jest u mnie :) tj. perfmon i tak jak dalej podales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ta to wszystko zabiera cenna pamiec ram... zbedne bajery, system ma byc ladny, szybki i wydajny a to wszystko macie w necie czy tez w osobnych malych programach ktore uruchamiacie od czasu do czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jak tylko wroce z wakacji biore sie za wlasny active desktop :D tnx za ten topic, wreszcie bede mial co porobic na kompie niz tylko ssac kolejne mp3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ta to wszystko zabiera cenna pamiec ram... zbedne bajery, system ma byc ladny, szybki i wydajny a to wszystko macie w necie czy tez w osobnych malych programach ktore uruchamiacie od czasu do czasu...nie martw sie, na czysciutkim sysie tez potrafie (-imy) pracowac, po prostu chcialem zlamac monotonie i tyle ;) Nessay, jak chcesz zobaczyc czysty i przejzysty pulpit to zapraszam tu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 kolejna porcja programow - tym razem dock'i :) : mobydock screen objectdock screen Y'z dock niestety skonczyl development, bo za bardzo przypominal dock z apple :P ale da sie go jeszcze wygooglac. mozna dociagnac dodatkowe docklety. screen (screen jakis dziwny, ale tylko taki na szybko znalazlem ;) oczywiscie moze tez pracowac w poziomie :P ) zapraszam do poczytania forum na stronie aquaxp. duzo ciekawych screenow i pomyslow na pulpit. wrzucajcie swoje screeny ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ta to wszystko zabiera cenna pamiec ram... zbedne bajery, system ma byc ladny, szybki i wydajny a to wszystko macie w necie czy tez w osobnych malych programach ktore uruchamiacie od czasu do czasu...nie martw sie, na czysciutkim sysie tez potrafie (-imy) pracowac, po prostu chcialem zlamac monotonie i tyle ;) Nessay, jak chcesz zobaczyc czysty i przejzysty pulpit to zapraszam tu :twisted: ... to juz dla mnie lekkie przegiecie :D . Dobra chyba czas zabrac sie z swoj wlasny pulpit ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ja wlasnie sprawdzam jak sie prezentuje ten stat bar :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 ta to wszystko zabiera cenna pamiec ram... zbedne bajery, system ma byc ladny, szybki i wydajny a to wszystko macie w necie czy tez w osobnych malych programach ktore uruchamiacie od czasu do czasu...nie martw sie, na czysciutkim sysie tez potrafie (-imy) pracowac, po prostu chcialem zlamac monotonie i tyle ;) Nessay, jak chcesz zobaczyc czysty i przejzysty pulpit to zapraszam tu :twisted: ... to juz dla mnie lekkie przegiecie :D . Dobra chyba czas zabrac sie z swoj wlasny pulpit ;) :D 8O 8O 8O 8O A gdzie tu sie uruchamia mój komputer 8O IMHO jak tylko będę miał czas zabieram się za ten desktop :twisted: jeszce dysk będzie trzeba posprząteć, Boshe cały dzień roboty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No to jak sie chwalicie to ja tez sie pochwale Wejdzcie tutaj http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek.jpg i tutaj http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek2.jpg Moim zdaniem nie potrzebne sa takie bajery mowiace o uzyciu procka itp Mialem kiedys takie cos i uwiezcie mi malo sie z tego korzysta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 No to jak sie chwalicie to ja tez sie pochwale Wejdzcie tutaj http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek.jpg i tutaj http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek2.jpg Moim zdaniem nie potrzebne sa takie bajery mowiace o uzyciu procka itp Mialem kiedys takie cos i uwiezcie mi malo sie z tego korzysta :? ktorego bara uzywasz ? :) kolejne kroki - http://157.158.1.3/~thriadae/desktops/desk_09.jpg hiehie, rozmowa o osobniku z tweaka :twisted: ;) ;) ;) pozdro dla niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...