michu89 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Witam mam problem ze sterownikami Nvidi. najpierw zniknelo nvidia experience. chcialem zainstalowac ponownie ale ciagle jakies bledy wyskakuja nie wiem co robic proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozonek Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Zrób czystą instalację sterowników nvidii i sprawdź. Ew DDU i wtedy spróbować. https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Ewentualnie wszystko instalować przez win 10 updated.Wysłane z mojego LG G6 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...