Bezelek126 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Witam, aktualnie szukam stacjonarki i trafiłem na takie ogloszenie na olx :(https://www.olx.pl/oferta/zestaw-komputerowy-dell-vostro-470-glosniki-creative-monitor-samsung-CID99-IDBRVWd.html). Tak z ciekawości chciałem podpytać na ile byście wycenili taki zestaw, bo wydaje mi się, że sprzedającego mocno poniosła fantazja? Chyba, że to ja się nieznam i cena jest okej to wyprowadzcie mnie z błędu - też istnieje taka możliwość :D Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Marcin :) Edytowane 28 Października 2019 przez Bezelek126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 To się kwalifikuje to kategorii "ODLOTY". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Ten zestaw to mało śmieszny żart... Wart może 500zl?Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezelek126 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Tez mi się tak wydawało. Ktoś jeszcze się wypowie ile taki zestaw może być wart? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omelette du fromage Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) jest tyle wart ile ktoś za niego zapłaci, jak dla mnie bezsensowna dyskusja, takich ogłoszeń jest masa Edytowane 29 Października 2019 przez omelette du fromage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...