LexiLexi Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Hej, RX 5700 Ryzen 5 3600 Samsung C27JG50QQUX (podłączone przez DisplayPort) Czasami, jak sobie gram (wczorajsza sytuacja np. jak miałem włączonego klienta Lola i Apex Legends) wywaliło mi czarny ekran, ale wszystko tak jakby nadal chodziło. Słyszałem jak filmik nadal w youtubie leciał i reszta działała. Nie mogę w tym czasie nic zrobić, ale komputer sam w sobie jakby chodzi. Jakieś pomysły co mógłbym sprawdzić, zrobić w takiej sytuacji, żeby rozwiązać problem? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 jak często to się zdarza . czy sprawdzałeś na hdmi czy jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Miałem podobnie na poprzedniej karcie GTX1080. W losowych momentach znikał obraz na 3-4 sekundy i wracał. Zdarzało się to dość rzadko, kilka razy na tydzień, ale irytowało podczas grania. Okazało się, że to wada karty graficznej. Wysłałem na gwarancję i została uznana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LexiLexi Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Na tą chwilę zdarzyło to się raz dziennie jakoś, spróbuję HDMI podłączyć i zobaczę czy się to potwórzy. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Tak jak pisze @recedent może to być problem z grafą. Mi natomiast ostatnio przydarzyło się po zakupie nowego monitora podobne cyrki - raz dziennie czasem dwa razy. Po zmianie kabla na hdmi działa OK a na DP właśnie cyrki - monitor poleciał na gwarancję - dostałem nowy i teraz jest OK. A obraz wraca po chwili do normy czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...