Skocz do zawartości
wrobsipl

plexi

Rekomendowane odpowiedzi

Wysyłkowo???

Jutro jade z ojcem do jakiegoś składu materiałów, mają tam podobno jakieś odpady plexi właśnie, za grosze sie tego pozbywają. Chyba to gdzieś na okęciu w Wa-wie jest, jutro powinienem wszystko wiedzieć... to Wam przekaże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Jutro jade z ojcem do jakiegoś składu materiałów, mają tam podobno jakieś odpady plexi właśnie, za grosze sie tego pozbywają. Chyba to gdzieś na okęciu w Wa-wie jest, jutro powinienem wszystko wiedzieć... to Wam przekaże

czekamy :)

zerknij tez jakej grubosci te odpady sa bo szukam kawalka (okolo 150x100 mm) grubej plexi (jak najgrubszej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi panowie, ale nie bede jechał do tego sklepu dzisiaj, gdyż okazało sie że mam potrzebną plexi do moda w domu :|, A gdyby ktoś chciał się wybrać to sklepik jest przy ulicy Dickensa, tyż za zlewnią ścieków...

A ten arkusz co w mam ma jakieś 2mX2m :8, ale nie jest zbyt gruby, jakieś 2mm. Jak chcecie to moge Wam sprzedać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

czy ktoś może zapodać adresy jakichś sklepów z plex'om. Chodzi mi o sklepy w okolicy Katowic, Chorzowa, Bytomia. Lub może ktoś załatwić plexe o minimalnych wymiarach 100x100x(ok)0,6cm. Potrzebowałbym dwa takie kąski -> oczywiśćie przeźroczystej plexy (lub jak kto woli Polimetakrylanu Metylu lub szkła akrylowego). Byłem dziś w Castoramie i Obi -> w Obi nie ma, a w Castoramie są ale w zawrotnej cenie 67zł (za taki kawałek). Jak ktoś może pomóc w jakikolwiek sposób to proszę o odpowiedź poniżej

Z góry wielkie THX.

pozd,

sniffer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rany ale kombinujecie :)

co do plexy z wysylka to lepiej jechac do obi, praktiker itp jak juz to ktos powiedzial i za to co wydasz na sieci na plexe to kupisz arkusz + wyrzynarke toya :)

japlacilem w obi za plexe 50x50x4mm 15.90 - troche drogo no ale coz - wyzynarke kupilem w geant (nie mam sily ciac reczna pilka - nie chce mi sie) i calosc wyszla mi 50zl :) wyzynarrka pegsus jest niczego sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No! Ja tez kupiłem tom wyżynarke pegasus i ciełem nim bude, plexie, drewno itp. i tnie bardzo dobrze a plexie kupiłem bodajże w Praktikerze za (chyba) juz niepamiętam ile jej tam było ale raczej 150x100 cm. 3mm. grubości i zapłaciłem 26 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi