Jump to content
Sign in to follow this  
Netpiko

Patriot 32GB 3200MHz Viper 4 CL16 - Nie działa

Recommended Posts

Witam
Kupiłem nowe podzespoły Procesor Rayen 3900 x
MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI i pamięci Patriot 32GB 3200MHz Viper 4 CL16 (2x16GB).
To są drugie pamięci wymienione w X-kom  takie same po wymianie  i nie mogę uruchomić komputera. Pomocy niby one działają poprawnie na tej płycie . Działam  na 1 pamięć ddr 4 żeby wejść w  Windowsa 10 ta jedna pamięć pracuje w 2100 MHz .Przy dwóch ddr 4 komputer pracują wszystkie wiatraki nawet na  płycie głównej  chodza i palą sie dwie diody CPU i coś taj jeszcze załączam fotkę.

dfsdfdsf.thumb.jpg.120a724b74d30eb144df063e5742905e.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Udało mi się tą jedno pamięć ustawić na  3200mhz  żeby pracowała.

Zauważyłem że pamięć ddr 4 jak wymienię  i jak włażę ja slot pamięci nr  2 to komputer nie startuje  na tamtej pamięci startuje normalnie.

Edited by Netpiko
uwagi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czyli płyta uwalona a dokładnie ten 2 port do pamięci w której nie działa

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Aktualności

Artykuły



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.