qbass Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Witam was i chcialbym sie dowiedziec czy istniaeje jakis program do sterowania komputera glosem . kiedys o tym czytalem ale zapomnialem nazwy tego programu. Prosze o pomoc w znalezieniu go wszystkim dziki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Chyba kiedyś coś takiego było dodawane do SB live! platinium (osobiście nie widziałem, więc pewności nie mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Programy są. Sam kiedyś się tym bawiłem i nie ma to sensu. kiepskie rozpoznawanie komend.Ale nie m oge sobie przypomnieć nazwy tego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a Plus for Win XP nie ma czegos takiego w sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Może o to ci chodzi: Dragon NaturallySpeaking® 6 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...