unckle Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 witam Prawde mówiąc nie wiedziałem gdzie to umieścić i zamiast pisać kilka tematów poproszę o odpowiedzi w tym jednym, choć może bedzie to jakiś offtopic. 1Jak sprawdzić czy karta to 9500pro a nie przypadkiem 9500non pro albo 9500non pro przerobiona w jakiś sposob na 9500pro? Dodam że moja karta to Fic oznaczona tylko naklejkami jako A95P i ma kostki pamięci ustawione w jednej linni zakupiona w siriusie 2. sterowniki omegi mają inne oznaczenia może mi ktoś powiedzieć które omegi to wersja 3.4 a ktore to 3.6 3.ściągnołem sobie ostatnio jakieś omegi chyba najnowsze i przy ich instalacji pojawia mi sie okienko gdzie mam wybrać czestotliwość odświerzania przy jakiś tam rozdzielczościach wybieram i póżniej wywala mnie z instalacji i pisze że ta karta nie obsłyguje jakiś tam częstotliwości o co chodzi? 4.prosze napisać co trzeba po kolei zrobić zeby poprawnie zainstalować omegi a co żeby ainstalować catalysty 5. mam abit nf7 1X256ddr twinmos m-tec i 1700dut3c co jeśli chodzi o podkręcanie z jedną kością? rozpisałem sie bardzo bardzo bardzo i bardzo prosze o odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 witam Prawde mówiąc nie wiedziałem gdzie to umieścić i zamiast pisać kilka tematów poproszę o odpowiedzi w tym jednym, choć może bedzie to jakiś offtopic. 1Jak sprawdzić czy karta to 9500pro a nie przypadkiem 9500non pro albo 9500non pro przerobiona w jakiś sposob na 9500pro? Dodam że moja karta to Fic oznaczona tylko naklejkami jako A95P i ma kostki pamięci ustawione w jednej linni zakupiona w siriusie 2. sterowniki omegi mają inne oznaczenia może mi ktoś powiedzieć które omegi to wersja 3.4 a ktore to 3.6 3.ściągnołem sobie ostatnio jakieś omegi chyba najnowsze i przy ich instalacji pojawia mi sie okienko gdzie mam wybrać czestotliwość odświerzania przy jakiś tam rozdzielczościach wybieram i póżniej wywala mnie z instalacji i pisze że ta karta nie obsłyguje jakiś tam częstotliwości o co chodzi? 4.prosze napisać co trzeba po kolei zrobić zeby poprawnie zainstalować omegi a co żeby ainstalować catalysty 5. mam abit nf7 1X256ddr twinmos m-tec i 1700dut3c co jeśli chodzi o podkręcanie z jedną kością? rozpisałem sie bardzo bardzo bardzo i bardzo prosze o odpowiedzi. co do kręcenia z jedną kością ram, to nawet lepsze rezultaty można osi.ągnąć na jednej. Co do omegów i catalystów to się nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 witam Prawde mówiąc nie wiedziałem gdzie to umieścić i zamiast pisać kilka tematów poproszę o odpowiedzi w tym jednym, choć może bedzie to jakiś offtopic. 1Jak sprawdzić czy karta to 9500pro a nie przypadkiem 9500non pro albo 9500non pro przerobiona w jakiś sposob na 9500pro? Dodam że moja karta to Fic oznaczona tylko naklejkami jako A95P i ma kostki pamięci ustawione w jednej linni zakupiona w siriusie 2. sterowniki omegi mają inne oznaczenia może mi ktoś powiedzieć które omegi to wersja 3.4 a ktore to 3.6 3.ściągnołem sobie ostatnio jakieś omegi chyba najnowsze i przy ich instalacji pojawia mi sie okienko gdzie mam wybrać czestotliwość odświerzania przy jakiś tam rozdzielczościach wybieram i póżniej wywala mnie z instalacji i pisze że ta karta nie obsłyguje jakiś tam częstotliwości o co chodzi? 4.prosze napisać co trzeba po kolei zrobić zeby poprawnie zainstalować omegi a co żeby ainstalować catalysty 5. mam abit nf7 1X256ddr twinmos m-tec i 1700dut3c co jeśli chodzi o podkręcanie z jedną kością? rozpisałem sie bardzo bardzo bardzo i bardzo prosze o odpowiedzi. No chyba kazdy program(moge sie mylic) przykladowo AIDA poda Ci co masz za karte grafiki.... I co do krecenia na jednej kosci to nic nie przeszkadza..... Kreci sie tak samo jak z dwoma z czasami nawet lepiej...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Dzięki Aida 32 pokazuje mi ze mam 8 potoków i 128bit ale skąd mam pewność ze to nie jest przerobiona 9500non pro. Na puełku jest napisane 9500series a tylko z boku zaznaczone małą naklejką A95P co ma oznaczać ze to wersja pro, ale naklejke to może każdy nakleić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A czy wersje 9500 z pamięciami w jednej linni dają się wogule w coś przerobić??? A i jeszcze jedno w biosie Abita nf7 przy starcie kompa pokazuje mi DDR 266 a ja mam DDR333 o co chodzi??? Jeszcze raz poprosze o odpowiedzi dot. Catalystów i omeg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 masz pamieci ustawione synchro z procem = ida na magistrali 133x2 = 266 - ustaw wydajnosc pamiatek na sztywno na 166 albo na 125% do proca i masz 333MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Co do Omeg, to jakie wartości wpisujesz, że Cię wywala?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 1Jak sprawdzić czy karta to 9500pro a nie przypadkiem 9500non pro albo 9500non pro przerobiona w jakiś sposob na 9500pro? Dodam że moja karta to Fic oznaczona tylko naklejkami jako A95P i ma kostki pamięci ustawione w jednej linni zakupiona w siriusieSirius to nie giełda komputerowa, tam wałków nie robią, bo walczą o tytuł najlepszego sklepu internetowego z częściami PC więc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Sirius to nie giełda komputerowa, tam wałków nie robią, bo walczą o tytuł najlepszego sklepu internetowego z częściami PC więc... Świete słowa, i gdyby nie ta przesyłka (chodzi o koszta) to ja bym ich za taki właśnie sklep uznał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...