bumple.it Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Witam, przymierzam się do zakupu monitora do 500zl Gpu: rx580 lg 24mp59g vs acer nitro vg240ybmiix Co byście wybrali? Słyszałem że w LG występują smużenia i jakieś paski? Myślicie że warto poczekać na Black Friday? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Jak masz możliwość poczekać/dozbierać do Samsung LC24RG50FQUXEN albo AOC 24G2U to tak zrób? Oba mają Freesync i można na nich odpalić gsync (to tak jakbyś kiedyś w przyszłości chciał zmienić kartę). No i mają odświeżanie 144Hz. Ten Samsung jest teraz na promce na weekend za 599zł. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumple.it Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Michikun Gdzie ta promocja jest? Myślisz że bedzie lepszy od tych dwóch co podałem? Edytowane 9 Listopada 2019 przez bumple.it 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 morele.net 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Dokładnie jak napisał @Phill76 na morelach w alarmie cenowym :) tak @bumple.it będzie lepszy, poszukaj sobie recenzji online :) Samsung to jednak Samsung i jak dla mnie matryce zawsze mają świetne i wszystko jest na nich ostre i wyraźne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumple.it Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Powstrzymam sie jeszcze do konca miesiaca, moze uda sie taniej kupic. Moze uda sie upolowac aoc c24g1 w fajnej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TearfulRhino Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Ja się w sumie pozwolę podłączyć, gdyż poszedłem za poradą @Michikun w moim temacie odnośnie modernizacji komputera i zdecydowałem się zmienić swój monitor 60Hz na 144Hz. Właśnie dziś udało mi się sprzedać mój monitor, więc chciałbym w najbliższym czasie coś kupić, i stoję przed tym samym dylematem, co autor tego tematu. Również pod uwagę biorę wszystkie te modele, które padły w tym temacie, czyli po prostu budżetowe modele 144Hz. Faktycznie, Samsung w morelach za 599 zł kusi, bo to świetna cena, aczkolwiek miałem kiedyś okazję zobaczyć zakrzywiony monitor Samsunga (bodaj model LC24F390FHUXEN) w Media Expert i byłem kosmicznie na "nie". Owszem, 90% wykorzystania to gry, gdyż nie pracuję już w domu, ale nadal zdarza mi się przygotowywać dokumenty i artykuły - jak otworzyłem w sklepie na tym monitorze Worda i zobaczyłem autentycznie zagiętą kartkę, to miałem wrażenie, że nigdy się do tego nie przyzwyczaję :/ Czy ktoś ma doświadczenie z modelem LG 24GM79G-B? On również w tej chwili jest w alarmie cenowym na Morele (689 zł). Jestem ciekaw, jak on się ma do tego Samsunga. Pod uwagę biorę jeszcze Lenovo D24F-10 (tak, wygląda jak model z 2009 a nie 2019 roku, ale szczerze mówiąc zupełnie mi to nie przeszkadza - do tej pory miałem ładny, stylowy monitor i jarało mnie to przez parę dni, a potem już nie zwracałem na takie rzeczy uwagi). Edytowane 9 Listopada 2019 przez TearfulRhino 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 @TearfulRhino a ten LG nie jest czasem na TNce? Jak tak to chyba jeden z niewielu monitorów na tego typu matrycy jaki mogę polecić to HP 25Mx, ale też głównie przez wzgląd na to, że ma zajebisty design, no i jak na TNki to mimo wszystko akurat ta matryca jest okej. Nie mniej jednak nawet ta nowa TNka od HPka nie ma podjazdu do VA od Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RainingTacco Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2019 Lenovo D24F-10 to bym brał. Nawet jak nie domaga z ghostingiem w 144Hz to i tak pewnie jest znacznie lepszy niż jakakolwiek 60-75Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...