bartek1529 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2019 Witam, FRAPS nie działa z dx12, jakiej alternatywy mogę użyć w RDR2? MSi Afterburner działa mi tylko w launcherze, w samej grze nie pokazuje już żadnych informacji. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) EDIT: A no faktycznie mój błąd premiera na steam nieco później. Pozostaje szukać czegoś pod DX12 do sprawdzania FPS. Edytowane 13 Listopada 2019 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Steam dostępny od grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2020 bartek1529 MSI Afterburner + RivaTunerStatristicServer wyświetli Ci klatki temperature CPU GPU ilość zajętej pamięci itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...