Sclav Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam! Niedawno skończyłem składać swój nowy PC, wszystko działa jak należy, wydajność komputera zachwyca... ale jest jeden problem - Po przesunięciu komputera na nowe miejsce i uruchomieniu go, usłyszałem dobiegający z tyłu drażniący dźwięk przypominający świerszczenie. Ustał, gdy poprzesuwałem chwilę kablem od zasilacza - nie tyle go docisnąłem, co przesunąłem na bok. Jak myślicie, czy będzie to problem na samym kablu czy wtyku w zasilaczu? Czy warto tu uderzać z reklamacją? Zasilacz: SilentiumPC Supremo FM2 650W 80 Plus Gold Reszta zestawu: GPU RTX 2070 Super od Palita (JetStream) CPU R5 3600x + SPC Fera 3 chłodzenie MOBA MSI B450 Tomahawk Max RAM 2x8 GB 3200Mhz CL16 SSD Plextor 1TB M.2 PCIe NVMe HDD 1TB od WD Wszystko zamknięte w Phanteksie P400A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sclav Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Hej, Podbijam temat. Podczas rozgrywki zauważyłem... no właśnie, nie jestem sam pewien co - czy to osławione artefakty? Czy raczej jakiś błąd gry? Zastanawiam się, na ile to możliwe, że wynika to z zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Przeinstaluj sterowniki grafiki jak nie pomoże to reklamacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...