Astec Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Co myślicie o tym zasilaczu? Da radę uciągnąć i5 8500 i RTX 2060? Zmieniłem kartę graficzną i zastanawiam się czy zasilacz nie jest za słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Spokojnie sobie poradzi, pytanie od ilu lat z niego korzystasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astec Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 2 godziny temu, Michikun napisał: Spokojnie sobie poradzi, pytanie od ilu lat z niego korzystasz? Mam go 14 miesięcy. Przepracował już lekko ponad 1000 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Czyli króciutko zatem nie powinno być żadnych problemów. Natomiast jeśli masz go na gwarancji to zawsze możesz go sprzedać za przyzwoitą kwotę, dołożyć i kupić jeden z tańszych zasilaczy z certyfikatem 80 Plus Gold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astec Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 32 minuty temu, Michikun napisał: Czyli króciutko zatem nie powinno być żadnych problemów. Natomiast jeśli masz go na gwarancji to zawsze możesz go sprzedać za przyzwoitą kwotę, dołożyć i kupić jeden z tańszych zasilaczy z certyfikatem 80 Plus Gold. Dziękuję za odpowiedź.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Mam ten zasilacz od 6 lat (kiedy to zleciało?). Czy pod Ryzena 2600 z płytą na X470 kupić już coś nowszego? Jakieś minimum 650 W Gold, żeby mieć zapas? Chcę chwilowo zostawić 650Ti i z czasem ją wymienić. Natomiast na pewno przełożę dwa HDD 640GB na magazyn i 240GB SSD, do tego będzie M2 z systemem i dwie kostki RAMu po 16 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Jak planujesz w przyszłości zakup wydajnego GPU to lepiej kupić jakiś zasilacz 600-650W. Tylko problem jest taki, że sporo modeli ma teraz podniesione ceny tylko po to, żeby w black friday te ceny "niby na promocji" wróciły do normalnego poziomu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Mogę poczekać jeszcze z zakupem. Może faktycznie będzie coś fajnego taniej. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...