KurczaQU Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam, Od 2 dni mam spory problem z wbudowaną pocztą Windowsa. Otóż każdy plik pdf który wysyłam lub odbieram ma zmienione rozszerzenie z plik.pdf na plik._pdf Uniemożliwia to jego otworzenie bez usunięcia podkreślnika. Szukałem sposobu jak to rozwiązać, znalazłem tylko 4 wątki na ten temat i w żadnym pomocy. Czat techniczny Microsoftu nie działa, infolinia łączy mnie z jakimś oddziałem angielskojęzycznym którego jakość połączenia jest tragiczna - nie jestem w stanie się z nimi porozumieć. Nie posiadam żadnego dodatkowego antywirusa poza tym z Windowsa, nie zmieniałem nic, nie instalowałem żadnego oprogramowania w ostatnim czasie. Dodam tylko, że w aplikacji poczty ustawienia zabezpieczeń są nie wiadomo czemu nieaktywne, po wejściu w nie otrzymuje informacje: "Tego ustawienia nie można zastosować do żadnego z kont". Proszę o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...