Makumba_Ska Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Posiadam głośnik bluetooth UE MEGABOOM , problem polega na tym , że nie mogę go połączyć z laptopem * *Znajduje go i dodaj do urządzeń BT , ale nie mogę nic robić (po kliknięciu słuchaj muzyki nic się nie dzieje), wygląda to mniej więcej tak: P.S: z telefonem łączy się bez problemu. Edytowane 12 Listopada 2019 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Kliknij lewym przyciskiem myszy na ikonie glosnika kolo zegara w prawym rogu. Kliknij na aktualnym urządzeniu i z wybranej listy znajdz nazwe swojego glosnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 I nic nie mogę zrobic , klikam połącz i nic się nie dzieje , wydaje mi się , że to jakaś błachostka , może to sterowniki , nie wiem juz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Czasem jak kliknę "słuchaj muzyki" to na 1 sekundę pod spodem załapuje "łączenie z bluetooth" , a potem tak jakby rozłącza i nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 Ok przytrzymaj "-" i "power" na 12 sekund. Usłyszysz bip. Sparuj jeszcze raz. Zwiecha glośnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Dalej nic.. to samo , zrestartowałem głośnik i nic , jedynce co mogę jeszcze powiedzieć to , że niby są sterowniki itp , ale te co zawsze instalowałem ze str lenovo bluetooth to przy instalacji napisane , że niepoprawny sterownik (appropoite driver installer czy coś takiego) już nie mam siły nie wiem o co chodzi.. P.S:Zainstalowalem stery ze str lenovo , ale manualnie , bo tam byly aterosa , broadcoma itp,.. wybrałem każdy po kolei co się dał zainstalować i teraz mam ten panel co mi się łączył zawsze , ale napisane , że wystąpił błąd , już blizej rozwiązania jest Edytowane 13 Listopada 2019 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Podaj identyfikatory sprzetu z menadzera urządzeń (kliknij na BT) zakładka szczegóły i tam w wartościach masz identyfikator sprzetu. (ctr+a, ctr+c a później tu wklej ctr+v) bo inaczej sie nie da. Cos takiego HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1102&DEV_0011&SUBSYS_11020023&REV_1009 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1102&DEV_0011&SUBSYS_11020023 Edytowane 13 Listopada 2019 przez Zabuza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Uwaga polaczylo , ale leci mi dzwiek z lapka a w urzadzeniach do odtwarzania dalej to samo czyli glosniki odpalone na zielono , a sluchawki na czerwono hmmm ? w uslugach glosnika zaznaczylem zestaw sluchawkowy to polaczylo , ale dzwiek idzie z lapka jakos tak juz robie wszystko na chybił tafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 USB\VID_0489&PID_E032&REV_0112 USB\VID_0489&PID_E032 BTH\MS_BTHBRB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Zainstaluj to (win 7 64 bit jak masz 32 to zmien)Jak chcesz sam ster to winrarem sobie rozpakuj z execa. https://www.asus.com/pl/Networking/USBBT400/HelpDesk_Download/ Edytowane 13 Listopada 2019 przez Zabuza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 To musi być coś , że jak odpalam urządzenie to od razu ten żółty trójkąt się pojawia , albo z usługami , bo jak jest zaznaczone "Obiekt sink audio" to przy próbie połączenia wystąpił błąd , jak są inne opcje zaznaczone np zestaw słuchawkowy to łączy , ale i tak dźwięk idzie z głośników.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Zaznacz wszystkie opcje i zobacz tylko restart kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 Działa!!!! Po instalacji tych sterowników , i odznaczenu opcji sink audio! DZIĘKUJE CI BARDZO DOBRY CZŁOWIEKU! Jak doszedłeś do tych sterowników , po indytyfikatorze sprzętu? Pozdro jeszcze raz! Miłego wieczoru Zabuza , jakby coś się zepsuło będę się odzywał na PW żeby nie śmiecić na forum ! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Luzik :D Tak identyfikator sprzetu ale to nie był problem. Problemem było win7 bo nie ma A2DP. Po instalacji sterów doinstalowały się profile itp. :D Edytowane 13 Listopada 2019 przez Zabuza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...