Michikun Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Często są pytania odnośnie poszczególnych modeli RTX 2070 Super. Która wydajniejsza, która chłodniejsza, którą się najlepiej podkręca. Wszystkie odpowiedzi tutaj: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco52 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Brak EVGA w zestawieniu, moje serduszko cierpiWysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Pojawiło się też porównanie od Blacka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco52 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Dlaczego każdy po macoszemu traktuję EVGA w tej generacji i nawet nie wspomina o niej w porównaniach? Wiem, że w Polsce cena jest mocno nieadekwatna do tego co sobą reprezentuje, ale z czystej przyzwoitości można by o niej wspomnieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Myślę, że nie wspominają z prostego względu właśnie przez wygórowaną cenę. W dodatku chodzi tez o dostępność. W X-komie nie ma wcale, morele mają dwa modele jeden za 2500 drugi za 3000... także nieciekawie. Ja bym wolał, żeby zaczęły do nas też przylatywać karty z azjatyckiego rynku, od producentów których u nas nie ma. Byłaby większa konkurencja to ceny by były niższe albo chociaż jakieś promocje by się pojawiały częściej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...