Szafir Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 W jaki sposób możne wgrać program na pendrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Jaki program i w jakiej postaci?Archiwum, plik exe lub inny wykonywalny?Czy chcesz po prostu OS lub inny program tak wgrać aby komp mógł z tego pena startować? Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Pytam się bo słyszałem że nie każdy program można wgrać ( projektant 3d dom i wnętrze ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Jeszcze raz . Chcesz używać normalnie pendriva jako pamięć przenośną czy chcesz po prostu potraktować pendriva jako pamięc stałą ( odpwowiednik HDD / SSD ) ? W drugim przypadku nie wiem czy w ogóle jest to mozliwe , na pewno nie bez grzebania w plikach systemu . W pierwszym przypadku powinno się dać skopiować dowolny program lub plik chyba że plik jest większy niż pojemność pendriva albo gryzie się z systemem plików na pendrive ( np. próba wgrania pliku o wielkości 4 GB na pendriva o pojemności 4 GB czy błąd przy wgrywaniu pliku 4+ GB na pendrive o dowolnej pojemności - tutaj rozchodzi się o system plików , dokładnie FAT32 który ma ograniczenie do 4 GB na plik ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 Nie wiem co lepsze pamięć stała czy przenośna Typ pamięci HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 W dniu 18.11.2019 o 23:32, reyden napisał: Jeszcze raz . Chcesz używać normalnie pendriva jako pamięć przenośną czy chcesz po prostu potraktować pendriva jako pamięc stałą ( odpwowiednik HDD / SSD ) ? W drugim przypadku nie wiem czy w ogóle jest to mozliwe , na pewno nie bez grzebania w plikach systemu . W pierwszym przypadku powinno się dać skopiować dowolny program lub plik chyba że plik jest większy niż pojemność pendriva albo gryzie się z systemem plików na pendrive ( np. próba wgrania pliku o wielkości 4 GB na pendriva o pojemności 4 GB czy błąd przy wgrywaniu pliku 4+ GB na pendrive o dowolnej pojemności - tutaj rozchodzi się o system plików , dokładnie FAT32 który ma ograniczenie do 4 GB na plik ) Chcę wgrać takie programy graficzne jak adobe , corel czy projektant dom i wnętrze Te programy są na jeden komputer czasami trzeba z formatować komputer lub kupić nowy a programy można wgrać 2 góra 3 razy Nie wiem co jest lepsze czy prostsze w użyciu pamieć przenośna czy stała Typ pamięci HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...