Atreusster Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam Interesuje mnie proponowany zestaw za listopad 2019 - link. Czy w następnych latach nie będę miał problemów z modernizacją w postaci zamiany procesora na Ryzen 5 2600, karty graficznej na GTX 1660 SUPER i dołożenia kolejnych 8 GB RAM'u? Zależy mi na tym, żeby przez powiedzmy 5-6 lat nie martwić się o nowej płycie głównej, obudowie i zasilaczu. Na mojej growej liście życzeń najbardziej wymagające są takie tytuły jak: Divinity: Original Sin 2, Forza Horizon 4, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Monster Hunter: World, NieR: Automata, Pillars of Eternity 2: Deadfire. Ustawienia na wysokich, ultra niekoniecznie, średnie nie bardzo. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atreusster Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 8 GB RAM-u mogę brać w przyszłym roku. W zestawie jest grafika RX 570 z 4 GB. Za rok lub dwa lata pomyślę o RX580 lub RX590 z 8 GB, ale ten rynek jest bardzo dynamiczny i nie da się przewidzieć co będzie, szczególnie po premierze nowych konsol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...