zibi322 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 No i wlamali sie do NASA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 maja u mnie Pifko :D chyba jeszcze nikt tego nie prubowal, narobili strat na 1ml USD to maja podwujne pifko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 maja u mnie Pifko :D chyba jeszcze nikt tego nie prubowal, narobili strat na 1ml USD to maja podwujne pifko :DJa jusz próbowałem... 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 maja u mnie Pifko :D chyba jeszcze nikt tego nie prubowal, narobili strat na 1ml USD to maja podwujne pifko :D Dokladniejszych danych teraz nie mam ale proby sa codziennie. Rowniez do innych .gov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 hmm, cos mi sie niechce wierzyc ze w polsce sa hakierzy :lol: :lol: Pewnie ci z USA zrobili atak i pokombinowali z logami i jest na polakow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Polak potrafi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Polak potrafi :lol:Hmm mam mieszane uczucia co do tegon incydentu. Z jednej strony polacy pokazali że potrafią to zrobić z drugiej strony te straty.... zupełnie niepotrzebnie niszczyli te dane... Szczególnie jeśli chodzi o taka "instytuję" jak NASA... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 we wiadomosciach mowili ze Polacy sa w elicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 gdyby nie zrobuili strat, to by byklo ok, ale jak zrobili, to hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 gdyby nie zrobuili strat, to by byklo ok, ale jak zrobili, to hmmmGdyby nie zrobili start to pewnie by nikt nie zwrócił uwagi .... niestety... Tak jest na tym chorym świecie, że gdy ktoś NAPRAWDE namiesza to wtedy sie o tym mówi... Pamietacie WTC ??? A kto pamieta ze ta sama organizacja podłożyła ładunki wyb. w garażach tego budynku ??? To było za mało żeby o tym głośno mówic.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 wiecie kogo najbardziej bał się Hitler :?: Polaków.... przecież grom był na poziomie najlepszych brygad światowych.... Mówili kiedyś w USA, że jakby Polacy mioeli ten sam sprzęt co amerykańce to byłoby ciężko... Polak potrafi...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Polak potrafi :lol: Dokladnie tak jest :D :D :D Polak potrafi i z tym sie zgadzam. I racja jest tesh to ze polscy hackerzy sa uwazani za jednych z lepszych na calym swiecie :D (Normalnie w takich chwilach jestem dumny z tego ze jestem Polakiem) Heheh, chlopaki maja u mnie piffko :) A to ze spowodowali straty..no coz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no i co z tego ze potrafi skoro wykozystuje ta wiedze do zly celow??!!! owszem wlamali sie ale po co? po to zeby dac upust glupocie wandalizmowi?? o tak polak zeczywiscie potrafi niemogliby napisac jakiegos zajebistego softu zrobic na tym majatek moze jakis system albo ...... sam niewiem, latwo jest rozpierdalac ale ciezej to poskladac do kupy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 no i co z tego ze potrafi skoro wykozystuje ta wiedze do zly celow??!!! owszem wlamali sie ale po co? po to zeby dac upust glupocie wandalizmowi?? o tak polak zeczywiscie potrafi niemogliby napisac jakiegos zajebistego softu zrobic na tym majatek moze jakis system albo ...... sam niewiem, latwo jest rozpierdalac ale ciezej to poskladac do kupy!!!! Od takich wybrykow zwykle sie zaczyna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a kto sie wlamal Insect ?? raz juz sie wlamal do Nasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 a kto sie wlamal Insect ?? raz juz sie wlamal do Nasa Znasz Insecta? LoL swiat jest taaaki maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...