Skocz do zawartości
zibi322

polscy hackerzy w nasa

Rekomendowane odpowiedzi

Polak potrafi :lol:

Hmm mam mieszane uczucia co do tegon incydentu. Z jednej strony polacy pokazali że potrafią to zrobić z drugiej strony te straty.... zupełnie niepotrzebnie niszczyli te dane... Szczególnie jeśli chodzi o taka "instytuję" jak NASA... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdyby nie zrobuili strat, to by byklo ok, ale jak zrobili, to hmmm

Gdyby nie zrobili start to pewnie by nikt nie zwrócił uwagi .... niestety... Tak jest na tym chorym świecie, że gdy ktoś NAPRAWDE namiesza to wtedy sie o tym mówi... Pamietacie WTC ??? A kto pamieta ze ta sama organizacja podłożyła ładunki wyb. w garażach tego budynku ??? To było za mało żeby o tym głośno mówic.... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie kogo najbardziej bał się Hitler :?: Polaków.... przecież grom był na poziomie najlepszych brygad światowych.... Mówili kiedyś w USA, że jakby Polacy mioeli ten sam sprzęt co amerykańce to byłoby ciężko...

Polak potrafi......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polak potrafi :lol:

Dokladnie tak jest :D :D :D Polak potrafi i z tym sie zgadzam. I racja jest tesh to ze polscy hackerzy sa uwazani za jednych z lepszych na calym swiecie :D (Normalnie w takich chwilach jestem dumny z tego ze jestem Polakiem) Heheh, chlopaki maja u mnie piffko :) A to ze spowodowali straty..no coz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i co z tego ze potrafi skoro wykozystuje ta wiedze do zly celow??!!!

owszem wlamali sie ale po co? po to zeby dac upust glupocie wandalizmowi?? o tak polak zeczywiscie potrafi niemogliby napisac jakiegos zajebistego softu zrobic na tym majatek moze jakis system albo ...... sam niewiem, latwo jest rozpierdalac ale ciezej to poskladac do kupy!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i co z tego ze potrafi skoro wykozystuje ta wiedze do zly celow??!!!

owszem wlamali sie ale po co? po to zeby dac upust glupocie wandalizmowi?? o tak polak zeczywiscie potrafi niemogliby napisac jakiegos zajebistego softu zrobic na tym majatek moze jakis system albo ...... sam niewiem, latwo jest rozpierdalac ale ciezej to poskladac do kupy!!!!

Od takich wybrykow zwykle sie zaczyna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi