Viperus Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Witam Poszukuje płyty AM4 z X570 Myślałem początkowo nad Asusem TUF ale zainteresował mnie Gigabyte X570 Aorus Elite z drugiej ręki, macie jakieś propozycje do 800zł [może być z drugiej ręki byle by na gwarancji] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 X570 Aorus Elite w tym przedziale cenowym nie ma konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK74 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 Tu za trochę więcej niż 800 masz nową Aorus Elite - https://proline.pl/gigabyte-x570-aorus-elite-am4-p1369431 Chyba lepiej niż używka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2019 no i zamówiłem Asusa, głównie sugerowałem się testami na YT, podoba mi się że sekcja zasilania się nie grzeje, ma dużo portów SATA , diody debug, 3 złącza dla rgb i ogólnie był chwalony przez testujących. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...