X-KOM Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Cześć, Rodziny nie wybierasz, ale sprzęt możesz wybierz najlepsze produkty na te świętahttp://xkom.me/x-mas-forum Oferta promocyjna obowiązuje do 24 grudnia 2019 lub do wcześniejszego wyczerpania zapasów. Szczegóły znajdziesz w regulaminie promocji. Pozdrawiamy x-kom Edytowane 27 Listopada 2019 przez X-KOM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deroli Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 Słaba ta promocja, 1. Xiaomi Redmi 7 cena normalna w necie taka sama jak u Was w promocji 2. Garmin Fenix 6x Pro w większości sklepów jest taniej bez promocji 3. Philips OLED854 55" taka sama cena wszędzie 4. Logitech G X Pro - allegro 50zł taniej (nowe) 5. Gigabyte Radeon RX 5700 XT taniej o 150zl w większości innych sklepów 6. Garmin Dash Cam 56 taka sama cena wszedzie. Drogi X-kom'ie to gdzie ta promocja? Kiedyś można było negocjować ceny w punktach i na infolinii teraz macie drogo i nikt nie chce nic negocjować. Pewnie przykaz z góry bo tylko kasa się liczy. Spoko, rozumiem, kazdy chce zarobić. Ale przez takie promocje tracicie klientów. Mnie już straciliście, przez ostatnie 2 lata wydałem u Was 45.000zł złożyłem kilka komputerów do różnych firm i gdy składałem kompa dla siebie to nie daliście nawet 1zł upustu... a do tego chłodzenie przyszło z porysowaną stopką, wstyd! P.S. A Wasza oferta dnia czyli Xiaomi Mi 9T 6/64GB można kupić za 1169 zamiast 1333zł jak u Was. Masakra. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X-KOM Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2019 @Deroli Wskazane produkty nie są promocją, lecz inspiracją na prezent :) Poniżej strony jest promocja w postaci oferta dnia. Pragniemy przypomnieć, że produkty z naszej oferty pochodzą z oficjalnej Polskiej dystrybucji. Pozdrawiamy x-kom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deroli Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Ach no oczywiście, nie doczytałem że to nie jest promocja, przepraszam. On 11/27/2019 at 9:45 AM, X-KOM said: Oferta promocyjna obowiązuje do 24 grudnia 2019 lub do wcześniejszego wyczerpania zapasów. Szczegóły znajdziesz w regulaminie promocji. Zmyliło mnie drugie zdanie w Waszym poście. Przyznaje się bez bicia, moja wina że uznałem promocję za promocję a nie za inspirację. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2019 Tylko czekać na blek frajdej. :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...