Raptor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a ja nie moge wejsc do wyzszego klubu :| to tak jak u mnie - jestem na 1 pozycji i koniec :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a ja nie moge wejsc do wyzszego klubu :| to tak jak u mnie - jestem na 1 pozycji i koniec :| Pewno trzeba pojechać do garażu jak masz 1 miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Hyhy chłopcy kto tutaj skonczył jakie...technikum samochodowe ? bo ja mało z tej gry kumam pod wzgledem...ekhm mechanicznym :) macie tam jakies fajne tunningi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 a ja nie moge wejsc do wyzszego klubu :| to tak jak u mnie - jestem na 1 pozycji i koniec :| Pewno trzeba pojechać do garażu jak masz 1 miejsce. Wygrywam w nocnych wyścigach 1 miejsce (pierwszy klub) -do tej pory mogłem od razu startować z ludźmi z następnego klubu a tu kicha - mam cały czas tylko 1 klienta do wyścigu, powrót do garażu nic nie daje - wygląda tak jakby gra nie awansowała mnie na 20 miejsce w następnym klubie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 Ostatnio wygrałem troszke kasy jeżdząc Evaigenem sprzedałem go i złożyłem sobie Duhena i jak wyjeżdzam na nocne wyścigi to wyskakuje okenko że nie ma dla mnie przeciwników 8O :? :cry: Ze względu na to że kasa poszła na Duhena i zostało chyba jeszcze z 3000$ nie mam jak kupić innego samochodu a Duhena po sprzedaniu trace około 50000$ :cry: CO ROBIĆ :!: :?: :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 a ja nie moge wejsc do wyzszego klubu :|A ja w ogole nie moge do gry wejsc. Wlacza sie muzyczka, pojawia sie plansza tytulowa z dwoma autami i to by bylo na tyle - ani wejsc dalej ani wyjsc do windy - totalny freez :?. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam gre street legal racing redline gra chaczy jak sam sku*** slyszalem ze patch poprawia plynnosc gry ok ! ale ktory ? na stronie wp.pl jesli kilka patchy sciaglem wer 3 zainstalowalem i gra sie nie wlancza sciglem jakiegos tam niechce sie zainstalowac teraz sciagam ( stoje w kolejce ) v2.2 z wp.pl no i zobacze co bedzie napiszcie jak u was z tymi patchami jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 wp.pl.........nc a strona producenta/wydawcy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 www.invictus.hu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 www.invictus.hu A jest już coś nowego: beta patch v2.1.4->v2.1.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 lolki pierw instalujecie patch1, potem patch 2, potem patch3....... a nie odrazu patch3 bo wiadomo ze gra Ci sie nie uruchomi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hehe ;-) dobre wszystko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 www.invictus.hu A jest już coś nowego: beta patch v2.1.4->v2.1.5. w końcu - można sie będzie dalej ścigać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 lolki pierw instalujecie patch1, potem patch 2, potem patch3....... a nie odrazu patch3 bo wiadomo ze gra Ci sie nie uruchomi hmm spoko tylko skad wziac patch 1 potem 2 itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 lolki pierw instalujecie patch1, potem patch 2, potem patch3....... a nie odrazu patch3 bo wiadomo ze gra Ci sie nie uruchomi hmm spoko tylko skad wziac patch 1 potem 2 itp ? Kolega sie pomylił i mówił odnośnie pierwszej części - Street Legal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 lolki pierw instalujecie patch1, potem patch 2, potem patch3....... a nie odrazu patch3 bo wiadomo ze gra Ci sie nie uruchomi hmm spoko tylko skad wziac patch 1 potem 2 itp ? Kolega sie pomylił i mówił odnośnie pierwszej części - Street Legal :) Hola hola :P ja juz nic tego nie wiem Moze najpierw ustalmy jakie sa czesci tej gry jesli kots wie dokladnie to niech napisze ktora czesc wyszla pierwsz i jakie sa nastepne i jaki patch do jakiej czesci podchodzi ! Zgory DZIEKI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Street Legal - część 1 - były 3 patche - instalujesz patch1 potem patch2 i na końcu patch3 Street Legal Redline - 2ga część - jak na razie są 2 patche - najpierw ten oznaczony jako 2.1.4 a potem ten 2.1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Street Legal - część 1 - były 3 patche - instalujesz patch1 potem patch2 i na końcu patch3 Street Legal Redline - 2ga część - jak na razie są 2 patche - najpierw ten oznaczony jako 2.1.4 a potem ten 2.1.5 No dzieki za odpowiedz teraz wiem na czym stoje Ja mam gre to druga redline :D A wedlug was ktora czesc jest lepsza ?i w ktrej lepiej sie jezdzi i wogole gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Magic -> sprzedaj dwi od samochodu i inne niepotrzebe blachy ;-) no chlopaki a u mnie taki problem, na mapie pojawiaja sie przeciwnicy, zaraz potem z niej znikaja nie moge sie do jkaiegos nawet zblizyc, bo znika z mapy zanim jeszcze do niego dojade nie ma tez trafika, na 30minut jezdzenia moze dwa samochody przejada! QU..rcze co jest? poziom trudnosci na maxa, trafik... na maksa.. patche mam po kolei obydwa pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 hmm...w 800x600 gra mi przycina na tym co poniżej :? a patche zainstalowałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Weź Ty mi nie mów, już nic o tym redline :| Dzisiaj o 24:00 będzie dostępny demo NFS: Underground :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 to jak wykminił ktoś o co chodzi z tymi wyzszymi klubami???obijam sie w tym zielonymm i mnie to zaczyna wkurzać...... a od ostatniego posta mak777 wyszły jeszcze dwa pacze....ale co w nich jest to nie wiem..:):):) Napiszcie jak to jest z tymi klubami... pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Jeżeli Cię tomcyk dobrze zrozumiałem to: -wyjedź na miasto po 22, wtedy powinna pojawić się na mapie flaga. Możesz do niej jechać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 no spoko..jestem pierwszy w zielonym klubie...ale jak zajechałem pod dwa nastepne.....to wyskoczyło mi ze nie mam do nich wstepu ( a do drugiego..chyba niebieskiego...powinienem sie móc wbic....) więc nei kumam zbytnio..... mam dobry wóz (beiern cabrio=6xx KM) i lipa..... pomóżcie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Zeby wbic sie do lepszego klubu to musisz jechac do flagi jak zwykle i scigac sie z kolesiami z klubu lepszego. Jak jestes pierwszy w swoim klubie to scigasz sie z ostatnimi z listy lepszego klubu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Luigi WIELKIE DZIEKI STARY JU mialem ciepnąć tą grą bo myslałem ze to kolejny bug!!!!!!!!!!! dzieki jeszcze raz !!!!! po stokroć niech Bóg wynagrodzi Ci w dzieciach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ps: jak uzyskać to 750 punktów reputacji????? wiem juz ze na wyscigach nic sie nei dorobi... mam cały czas uciekac przed policją ????? a moze jest jeszcze innny sposób ???? prosiłbym o odpowiedz... ps2: czy jakbym nie uzyskal takiej repoutacji to nastepny ROC jest tez po 177 dniach ???? THX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 tu jest chyba jakis bug z reputacja mozna tuning na maxa zrobic a pozniej to juz tylko policja, ale nigdy nie uzyskalem 750punktow kiedys byl bug ze na pustyni mimo ze nie mialo sie wszystkich zeczy potrzebnych wystarczylo nacisnac na przekreslony "zatwierdzacz" wejscia na wyscig i nacisnac enter i wchodzilo bez problemu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hmmm.... to w sumie mysle ze rozkminiłem wszysko i sorki za zamieszanie... otóz: aby przystąpić do ROC trza mieć 750 punktow ..ale na samochodzie .. ( xxx/750 tak jest zapisane) wic luzik w sumie...:) ale mam wrażenie ze spóznilem sie o rok... i w sumie to juz widze ze nikt nie gra w to..:):):):) Jak zwykle jestem dobrze poinformowany.. szacuneczek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMUlator Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wszystko do legala patche, wozy, dodatki, trainery (feee!) i inne http://www.sl.mocny.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...