opolin Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 zgadzam sie z tym ze sterowanie jest do [gluteus maximus] nawet po godzinach meki nad ustawieniami nie doszedlem to tego aby sterowanie sobie podpasowac::(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Mam kilka pytań: 1. Co trzeba jeszcze dodać aby system NOS działał ? Zamontowałem obie butle z gazem, rułkę doprowadzającą gaz do silnika... Czego jeszcze potrzeba bo podczas jazdy jak wciskam przycisk odpowiedzialny za NOS to nie widać żadnego przyśpieszenia a gaz ubywa... ? 2. Jak zmienić ustawienia skrzyni biegów aby osiągnąć najlepsze rezultaty ? 3. W którą stronę przesunąc suwak przy zmianie mieszanki paliwa (czy coś w tym stylu) aby uzyskać jak najlepsze osiągi - jakie są tego ujemne skutki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 1 dobrze wstawiles ja wstawiam jedna zawsze 2. to sie zgadzam u mnie tez nie widac zadnego przyspieszenia jak wciskam NOS i tez mnie to denerwuje 3. A na twoje 3 pytanie nie jestem w stanie powiedziec bo nawet niewiem gdzie taka opcja jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 To by było bez sensu bo jak się ścigam z komputerem to już na 2 biegu widać że ma NOS-a bo dostaje kopa i mnie wyprzedza a ja nic zużyje pół butli i nie widać żadnego efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 powiedzcie Panowie co zrobic, zeby ta gra chodzila jako tako, bo ustawie 640*480 i detala na medium-low i gra chodzi prawie jak pokaz slajdow. tez mam problem z NOSem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ta gra jest zrabana maxymalnie nic w niej nie chodzi nie ma sensu w nia grac narazie trzeba czekac na patcha :(( sprawdzcie sobie tu :( http://nethack.slaqware.net/~don/article.php?53.0 doswiadczenie max i dalej roc nie dziala :( i nie ma nowych samochodzikow :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ta gra jest zrabana maxymalnie nic w niej nie chodzi nie ma sensu w nia grac narazie trzeba czekac na patcha :(( sprawdzcie sobie tu :( http://nethack.slaqware.net/~don/article.php?53.0 doswiadczenie max i dalej roc nie dziala :( i nie ma nowych samochodzikow :(( wejdź na ROC (tam gdzie sprawdzasz czy spełniasz warunki) i naciśnij Enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 LOL ROC dziala THX:)) a wiesz moze ile jest wszystkich dostepnych autek bo caly czas mam te same a widac ze scigaja sie super bryki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ciężko powiedzieć - może jak patch wyjdzie jakieś sie pojawią :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 co zrobić żeby sevy się same nie usuwały bo po jakimś czasie gry wychodze z gry a gdy odpalam ją ponownie nie ma seva :cry: są jakieś patch`y już do tej gry i skąd można je ściągnąć ??????????? HELP !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 mi ta giera strasznie klatkuje. w 640*480 z tedalami na low mam do 20fps :( sie grac nie da. najsmieszniejsze jest to, ze wymagania podane to 500mhz i 128ram edit. save mi zostaja po wyjsciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 mi ta giera strasznie klatkuje. w 640*480 z tedalami na low mam do 20fps :( sie grac nie da. najsmieszniejsze jest to, ze wymagania podane to 500mhz i 128ram edit. save mi zostaja po wyjsciu a ja gram na 1024*768 i 32bit na max detale a sevy mi się kasują jak np. w trakcje wyścigu gdzieś wypadne wyjde do garażu i wyłączam gre po włączeniu nie ma seva a są jakieś nakładki na tą gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 znalazłem strone z tą grą ale nie ma tak większych poprawek www.buildersedge.org zna ktoś jakąś inną strone o tej grze ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Hmm nie znam zadnej stronki, ale mam patcha (trainera) ktory daje spooooooro $$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Hmm nie znam zadnej stronki, ale mam patcha (trainera) ktory daje spooooooro $$ :Da co to za przyjemnnosc grac z czyms takim?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Eeee calkiem fajnie :D masz lepsze fury itd. Bo jak sie scigam na poczatku to zawsze przegrywam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a tu jeszcze większa ilość dodatków do SL2RL http://amigos.homelinux.net/~don/files/sl2_files/ a to do SL http://amigos.homelinux.net/~don/files/sl_files/ niech ktoś podżuci jakiś link do ciekawej strony o SL2RL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja prosze cos na poprawe plynnosci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Jeszcze chyba nie ma patchow do tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A jest jakis patch co jak sie weznie widok z za kierownicy, to sie widzi wskazniki predkosciomierza i obrotomierza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Jeszcze chyba nie ma patchow do tego :( to powie mi ktos, jak w to mozna grac. bo ja mam pokaz slajdow na ustawieniach na MINIMUM !? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja tez mialem, ale lekko podkrecilem grafe i procka i chodzi dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 nieweim czy u wszystkich by to pomogło ale u mojego kumpla pomogło i to sporo gre miał zainstalowaną na E: i nie ruszając jej przeinstalował system format C: i bez wpisów w rejestrze gra jemu działa lepiej nie wiem czy to pojedyńczy przypadek ale u niego podziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 nieweim czy u wszystkich by to pomogło ale u mojego kumpla pomogło i to sporo gre miał zainstalowaną na E: i nie ruszając jej przeinstalował system format C: i bez wpisów w rejestrze gra jemu działa lepiej nie wiem czy to pojedyńczy przypadek ale u niego podziałało Na pewno pojedyńczy przypadek. Za to jeśli faktycznie chce się przyspieszyć grę, to trzeba wykasować wszystkie utwory z katalogu music. To znalazłem na gamefaqs i faktycznie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 A jak macie poustawiane sterowanie(chodzi o skrecanie w lewo, prawo)? Cholernie trudno sie jezdzi, chociaz probowalem roznych konfiguracji nawet z myszka. Kombinowalem z suwakami sterring i sensivity i tez nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 A jak macie poustawiane sterowanie(chodzi o skrecanie w lewo, prawo)? Cholernie trudno sie jezdzi, chociaz probowalem roznych konfiguracji nawet z myszka. Kombinowalem z suwakami sterring i sensivity i tez nie pomoglo. to trzeba ustawić coś tam dedline czy coś i wtedy jest git póżniej dam screna z ustawień EDIT a oto link do ustawień USTAWIENIA CONTROL przy takich ustawieniach jak dla mnie jest super jazda pierwsze dwa możecie ustawiać dla własnych potrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Tak BTW. Tak sie konczy nieostrozna jazda :D : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 niezły dwon był ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Mialem kiedys lepszy wypadek :P Jechalem ok 300kmh i nie wyrobilem sie :D Bum w most :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Wiec gre juz przeszedlem - savy kasuja sie po prostu od tak i nic sie z tym nie da zrobic - patche nie istanieja puki co.. - jezeli chciecie fajne rzeczy w tej grze to tak - jest takie cos zaznaczone niebieska linia na mapce(jakby rzeka) to jest taki runel tkorym mozna jechac i tam da dsie rozpedzic na mase.. - najlepsz car to tigra z silnikiem od golfa - okolo 500 KM z niej wycisnalem i 400nM Z savami nic nie zrobisz - proponuj pilnowac daty w winzgrozie bo jak jej sie czepisz to sie na bank kasuhja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...