eMUlator Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a tu macie 5 patchy do redline i chyba 3 do 1 cz. a zresztą tu jest wszystko co tylko powstało do legala http://www.sl.mocny.com/ po jakiekolwiek pliki do street legala 1 czy 2 odsyłam na http://www.sl.mocny.com/ tam jest all nawet jest 5 patch @eMUlator: THX za linka. mam do ciebie jedną prośbę - zmień sobie avatarka :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 @eMUlator bądz łaskaw i powiedz nam wszystkim czy nadal nie da się grać w Redlina? czy wyszedl jakis super-patche usprawniający wydajność bo nawet w 800x600 przy jezdzie w nocy jest 15fps...?? a może trzeba pogrzebać w configu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMUlator Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jak jush wiadomo to te pache tylko troche poprawiają płynność i wygląda na to że trzeba czekać na kolejne 4 łaty albo na nowego legala bo pomysł genialny ale to wykonanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jak ustawić coś takiego w silniku od DHL`a silnik jest cały złożony i wyskakuje coś takiego a w ustawieniach dolotu poaliwa nie można poniżej 8 zejść JAK TO USTAWIĆ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek17 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ja mam inny problem. A mianowicie kasuje mi furki z garazu i nie wiem dlaczego, ale save jest wporzadku. Wiecie dlaczego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) A ja znów powróciłem do tej gry, bo na tym konfigu co mam moge płynnie grać!! LoL. Chociaż nie mam już takiego zapału, fakt że wszystkiego nie odkryłem w grze sposobów ustawien silnika itp. Jest do tego jakiś dobry patch żeby sejwy nie gineły? :) ----------------------------- Mam dość nerwów nie gram w to :angry:. Wyłączałem normalnie grę i wyskoczył błąd i przy uruchomieniu znikł sejw :mur: ... A tak czekałem na MC GT-LE :sad: i se nie pojeździłem. Jeśli ktoś znajdzie sposub na stabilność gry to dać mi znać. Edytowane 8 Lipca 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 gra ktos w to jeszcze? jesli graliscie i macie sentyment do geirki to polecam poszukac na necie patcha 2.3.0 oraz posciagac nowych wozow. Taki F126p wymiata :) Milej gry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...