recedent Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 Kupiłem dwa nowiutkie Fortisy 3 HE1425 i patrzcie jak krzywo zamocowany jest element montażowy. Zaznaczyłem w paincie (a jakże!), jaka jest różnica. Przecież w taki sposób to chłodzenie będzie krzywe. Ewentualnie mógłbym "skrzywić" mocowanie backplate i wtedy naprostować, ale chyba nie o to chodzi co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) A czy ono nie jest na śrubie? W starszych wersjach tak było. Edit: Sprawdziłem na zdjęciach i jest tam śruba, to co za problem poprawić? Edytowane 2 Grudnia 2019 przez neomagnet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2019 Taki problem że po obu stronach tej śruby są otwory metalowe, w które wchodzą wypustki z tego krzywego elementu. Innymi słowy ta śruba nie jest od regulacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...