SWoland Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 A więc mam taki dylemat, bo samsung mi poleca ten model jako idelny dorozrywki i edycji fot, twierdząć że Adobe RGB jest na poziomie 92% 9oczywiście ściema bo na testach miał 87) , ale Asus ma za to aż 99% Adobe RGB, Ale tylko 86 hz... i teraz pytanie, czy w grach typu RDR2, COD , Detroit Become Human, w ogóle odczuję że nie mam 144? skoro rtx 2070 Pewnie więcej niż 70fpsów nie wyciągnie, mam rację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 A dlaczego nie ASUS TUF VG27AQ HDR ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWoland Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 7 minut temu, Michikun napisał: A dlaczego nie ASUS TUF VG27AQ HDR ?? Bo sam ASUS twierdzi że to nie jest do grafiki, i przynajmniej są szczerzy :) bo sprawdziłem i srgb tylko 99% , adobe rgb zaledwie 73% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 17 hours ago, Michikun said: A dlaczego nie ASUS TUF VG27AQ HDR ?? https://www.tftcentral.co.uk/reviews/asus_tuf_gaming_vg27aq.htm No do grafiki to raczej biednie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...