kwaku476 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Cześć, zastanawiam się nad kupnem nowego smartfona. Do tej pory używałem Huawei p10 i ogólnie byłem z niego zadowolony - poza jakością zdjęć w słabych warunkach oświetlenia. Czy jest sens zamiany na Samsunga 9+/Huawei p20 pro czy lepiej celować w najnowsze modele - Samsung s10/Huawei p30 pro? Planowałem zakup do ok. 2000-2500 (zdaje sobie sprawę że na s10/p30 pro musiałbym wyłożyć więcej). A może warto poczekać jeszcze kilka miesięcy do premiery nowych flagowców, wówczas powyższe powinny stanieć? Najbardziej zależy mi na dobrym aparacie, robiącym dobre zdjęcia (i filmy) również w gorszych warunkach oświetlenia czy w pomieszczeniach (niekoniecznie wśród ciemnej nocy). Wiem że przy skrajnie słabych warunkach króluje Huawei, a co przy takich powiedzmy średnich, w domu przy sztucznym świetle? A może polecicie coś jeszcze innego? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniuul Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na Twoim miejscu poczekałabym i kupiła Huawei P30 pro ze względu na szeroki kąt widzenia i bardziej naturalne kolory. W P20 pro zdjęcia wychodzą bardziej nasycone pod względem kolorystycznym co mi osobiście nie odpowiada + brak szerokiego kąta. Dodatkowo w Huawei możesz ustawić ostrość obrazu nawet z bliska, a w Samsungu nie ma takiej możliwości - jest zablokowana na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGie Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Ja osobiście polecę od siebie P30 Pro ewentualnie S10. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marloo Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Od roku użytkuję p20 pro, wziąłem ten tel dla aparatu, z jakości zdjęć jestem zadowolony mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...