Vault Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Dobra kto da maila temu mu wysle zrzuty z ekranu z tego top 10 co ja uzywam, tak wogole to nikt nie powiedzial "gdzie tutaj ten twoj his bije 9700 na glowe ??" przynajmniej ja napewno nie, mowie ze w Unreal Tournament 2003 P4 | FSAA 4x + Anisotropic 8x 1024x768 w obu testach wyciaga wiecej fps niz 9700 !!! A co do tego 9600tx to dzie som jakies artykuly na jego temat, i mala sprawa kufa ja chyba mieszkam na jakims zadupiu bo lazilem po : Prolinku, Poplandzie, TPC, Adaxie, Jtt,Arescie, Virtualu, Speedzie, Acit-cie, Age-u,Midasie, Comnecie,,Mikrozecie i po paru mniejszych sklepach i co ??? Nie ma nigdzie ani tego rada 9500 co da sie go przerobic na 9700 ani radeona 9600tx !!! Kwa ... Czemu nie mieszkam w Wawie, tam maja wszystko ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Recka R9600TX jest na www.pclab.pl tam sie dowiesz co to jest i gdzie kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 tak troche off topic Lancer jakie wrazenia po przejsciu na FX-a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 tzn ja wiem co to jest to jestaki troche inny 9500pro :) dzies w jakims newsie czytalem hyba na frazirze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...