noose Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 witam mam taki o to problemik. mam w2k3 eng (nie orygiinalny). probowalem sobie sciagnac latki do niego i wyskoczylo mi takie cosik (po polsku ;)) Klucz produktu używany przy instalacji systemu Windows jest nieprawidłowy. Natychmiast skontaktuj się z administratorem systemu lub sprzedawcą, aby otrzymać prawidłowy klucz produktu. Użytkownik może także skontaktować się z zespołem antypirackim firmy Microsoft Corporation, wysyłając wiadomość e-mail na adres piracy@microsoft.com, jeśli sądzi, że kupił pirackie oprogramowanie firmy Microsoft. Niniejszym zapewniamy, że poufność wszystkich informacji osobistych wysłanych do zespołu antypirackiego firmy Microsoft będzie ściśle zachowana. i teraz moje pytanko. czy ktos wie, jak mozna to obejsc, aby zalatac w2k3 server :?: bo nie latanego nie warto stawiac :( z gory thx za pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nikt nie wie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 sproboj innego klucza, moze sie da podmienic "w locie" klucz tak jak na xp .(jak nie to reinstal z "dobrym "kluczem.) Narazie gdybam bo sam jestem na etapie poznawania tego systemu. I jeszcze jedno... masz full czy triala czy triala przerobionego na full ( wyciete odliczanie 180 dni itp). ? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 full (3in1 z eMule zassany). jak podmienic w nim klucz i na jaki :?: bo latki by sie przydaly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 noooo to mnie zasmuciles! wlasnie tym sie bawie... :( aktualnosci na http://winxp.com.pl/windows2003_main.html ( ale chyba znasz :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...