Skocz do zawartości
noose

Nie moge pobierac latek do w2k3 :( jak to obejsc?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam taki o to problemik. mam w2k3 eng (nie orygiinalny). probowalem sobie sciagnac latki do niego i wyskoczylo mi takie cosik (po polsku ;))

Klucz produktu używany przy instalacji systemu Windows jest nieprawidłowy. Natychmiast skontaktuj się z administratorem systemu lub sprzedawcą, aby otrzymać prawidłowy klucz produktu. Użytkownik może także skontaktować się z zespołem antypirackim firmy Microsoft Corporation, wysyłając wiadomość e-mail na adres piracy@microsoft.com, jeśli sądzi, że kupił pirackie oprogramowanie firmy Microsoft. Niniejszym zapewniamy, że poufność wszystkich informacji osobistych wysłanych do zespołu antypirackiego firmy Microsoft będzie ściśle zachowana.

i teraz moje pytanko. czy ktos wie, jak mozna to obejsc, aby zalatac w2k3 server :?: bo nie latanego nie warto stawiac :(

z gory thx za pomoc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sproboj innego klucza, moze sie da podmienic "w locie" klucz tak jak na xp .(jak nie to reinstal z "dobrym "kluczem.) Narazie gdybam bo sam jestem na etapie poznawania tego systemu. I jeszcze jedno... masz full czy triala czy triala przerobionego na full ( wyciete odliczanie 180 dni itp). ?

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi