anetagolab Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 Panowie potrzebuję pomocy. Jestem posiadaczką opla vectra C 2.2 direct. Mam z nią ogromny problem, od jakiegoś czasu wchodzi w tryb awaryjny i traci całkowicie moc do takiego stopnia że nie można nią jeździć. Została wymieniona cała listwa wtryskowa, wtryski, cewka - i to 4 razy, świece, na regeneracje została oddana pompa wysokiego ciśnienia - była regenerowana 2 razy i za kazdym razem rozsadzalo membrany, wymieniłam również regulator ciśnienia i nadal rozsadza membranki. Co jeszcze mogę zrobić bo ręce już opadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Sprzedać. Kupno tego silnika to proszenie się o kłopoty. Nie bez powodu najtańsze o oferty na Vectrę/Signum to właśnie z tym złomem.Jest niepisana zasada, że nie kupuje się aut z silnikiem, co ma dwie dwójki w nazwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Sprzedać ? Sprzedać ? I co jeszcze ? Dopowiedzieć, że funkiel nówka i jeździ jak talala ? Na złom lub na części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 miałem kiedyś podobny problem tyle że z 1,9 - winny okazał się zawór egr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 22 godziny temu, anetagolab napisał: Co jeszcze mogę zrobić bo ręce już opadają. zmienić na innego mechanika - takiego co zna się na Vectrach nie tylko na Oplach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...