*Snow* Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Jakieś alternatywy dla be quiet! Dark Rock Pro 4 ? zależy mi na wydajności, ciszy i żeby RAM'u nie zasłaniało ;)czarny kolor idealnie się wpasuje do zestawu :) Myślałem też nad: NOCTUA NH-U12S CHROMAX.BLACK A może wystarczy be quiet! Dark Rock 4 135mm... Co sądzicie ? Teraz patrze DR4 i DR4 Pro mają takie same wymiary, z tego co mierzyłem nie powinno zasłonić ramu jeśli 136mm to szerokość wraz z dwoma wentylatorami Edytowane 11 Grudnia 2019 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Szkoda, że taka paskuda :D Nie wiem czy jednak nie postawie na mniejszą Noctue NH-U12S ... szkoda mi zasłaniać taki łady ram ;p Ktoś wie czy te 136mm na DR4Pro jest podane z wentylatorami czy bez ? ze zdjęć wynika raczej, że zasłoni ram.... EDIT: dobra źle patrzyłem, producent oznaczył to jako głębokość... DR4Pro zasłoni ram, zwykły DR4 nie i pewnie postawie na niego. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez *Snow* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 Arctic Freezer 34 eSports Duo - nie jest duży, a jest cichy i wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, Michikun napisał: Arctic Freezer 34 eSports Duo - nie jest duży, a jest cichy i wydajny. + to na pewno cena Jakieś minusy dla be quiet! Dark Rock 4 (bez pro) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...