Skocz do zawartości
NetWalker

Raindrop czy EverGlide ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar kupić podkładke pod mysz MX 500 (ciężka). Gram głównie w Q3 (na w miare niskim sensitivity).

Mam pytanie czy jest sens wydawać 99zł na EverGlide Giganta Optical'a czy może wziąć troszke mniejszego Raindrop'a za 49zł?

Prosze o wypowiedzi osób, które miały styczność z owymi podkładkami :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź.

A moge wiedzieć skąd masz zamiar tego raindropa zamówić ??

Na h4g.pl podobno są czasami jakieś problemy (jeden gościu w komentarzach mówi o raindropie, że długo czekał itp - nie wiem czy sie w końcu doczekał). Wogóle to trzeba kase na konto wpłacić.

Zamawiał ktoś już coś z tego sklepu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź.

A moge wiedzieć skąd masz zamiar tego raindropa zamówić ??

Na h4g.pl podobno są czasami jakieś problemy (jeden gościu w komentarzach mówi o raindropie, że długo czekał itp - nie wiem czy sie w końcu doczekał). Wogóle to trzeba kase na konto wpłacić.

Zamawiał ktoś już coś z tego sklepu ??

ja wlasnie czekam az kumplowi przysla, wplacil im kase (h4g.pl) w piatek, jak jemu przysla to odrazu ja zamawiam.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupilem fUnc jeszcze ze stronki everglide.de i w sumie wyniosl mnie 2x drozej jak mi clo dojebali etc ale w tym czasie co go kupowalem nie bylo ich w polsce :/ ale do zeczy mianowicie moim zdaniem mega wypas ... gralem swojego czasu nałogowo w QUAKEWORLD i przetestowalem w pyte padow i fUnc jesli nie jest najlepszy to nalezy do scislej czolowki ... moim zdaniem warto zainwestowac w takiego pada ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...