NetWalker Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Witam. Mam zamiar kupić podkładke pod mysz MX 500 (ciężka). Gram głównie w Q3 (na w miare niskim sensitivity). Mam pytanie czy jest sens wydawać 99zł na EverGlide Giganta Optical'a czy może wziąć troszke mniejszego Raindrop'a za 49zł? Prosze o wypowiedzi osób, które miały styczność z owymi podkładkami :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 z tego co mowia proplejerzy cpma to nie oplaca sie wydawac 99zeta na everglide giganta, raindropa kazdy wychwala sam zamawiam w tym tygodniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Dzięki za odpowiedź. A moge wiedzieć skąd masz zamiar tego raindropa zamówić ?? Na h4g.pl podobno są czasami jakieś problemy (jeden gościu w komentarzach mówi o raindropie, że długo czekał itp - nie wiem czy sie w końcu doczekał). Wogóle to trzeba kase na konto wpłacić. Zamawiał ktoś już coś z tego sklepu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 func surface 1030 za 160zl ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Dzięki za odpowiedź. A moge wiedzieć skąd masz zamiar tego raindropa zamówić ?? Na h4g.pl podobno są czasami jakieś problemy (jeden gościu w komentarzach mówi o raindropie, że długo czekał itp - nie wiem czy sie w końcu doczekał). Wogóle to trzeba kase na konto wpłacić. Zamawiał ktoś już coś z tego sklepu ?? ja wlasnie czekam az kumplowi przysla, wplacil im kase (h4g.pl) w piatek, jak jemu przysla to odrazu ja zamawiam..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No to wypas :D Plz daj znać jak mu przyślą to też zamówie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 okej..... napisze tutaj..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja kupilem fUnc jeszcze ze stronki everglide.de i w sumie wyniosl mnie 2x drozej jak mi clo dojebali etc ale w tym czasie co go kupowalem nie bylo ich w polsce :/ ale do zeczy mianowicie moim zdaniem mega wypas ... gralem swojego czasu nałogowo w QUAKEWORLD i przetestowalem w pyte padow i fUnc jesli nie jest najlepszy to nalezy do scislej czolowki ... moim zdaniem warto zainwestowac w takiego pada ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Gdyby ten fUnc był jednak troszke tańszy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...