Martion Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 Cześć, Po ponad 4 latach od kupna obecnej klawiatury nadszedł czas na jej wymianę. Obecnie używam Cooler Master Storm Trigger-Z z przełącznikami Cherry MX Brown. Nowej klawiatury szukam z powodu uszkodzenia lakieru(?) na części obudowy i podkładce pod nadgarstki, oraz uszkodzonej spacji (przy demontażu o-ringów ułamałem 1 "zaczep"). Wymagania: - brązowe przełączniki (lub inne działające tak samo lub podobnie) - podświetlenie przycisków - podpórka pod nadgarstki Nie wymagam: - przycisków multimedialnych - przycisków makr - klawiatury numerycznej (może być jako druga (dodatkowa) klawiatura) Budżet jaki chcę przeznaczyć na kupno to 600-1000zł. Z góry dziękuje za pomoc. PS. Na innym forum zostały mi polecone SPC Gear GK530 i SPC Gear GK550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) Jeśli nie przeszkadza ci klikanie to: A4tech Bloody B975 na LK Libra Orange (odpowiednik Blue), Browny to niestety odpowiednik RED. Druga opcja to wymiana zaczepu i polakierowanie obudowy. Trzecia to jak już wymieniać na nieoptyczne to jednak skłaniałbym się ku brown low-profile od kailh, które za ~300zł można dostać. Podpórkę możesz dokupić oddzielnie np. jakąs od Fellowes z pianki termoelastycznej visco. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martion Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2019 No właśnie nie chcę tego klikania MX Blue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 Ja polecam Logitech g 815. Zarąbista, miałem inne mechaniki ale ta jest warta swojej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...