Skocz do zawartości
Vault

XP ???

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz dlaczego pytam o ta szybkosc wedlug amd ?

Sprawdzalem sandra benchmark artmetyczny i co sie okazalo ... tego Xp 3000 odstawia o stopraedziesiat punktow w obu ... Wiec jak wedlug tego kalkulatora moge miec 2873.5 ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz dlaczego pytam o ta szybkosc wedlug amd ?

Sprawdzalem sandra  benchmark artmetyczny i co sie okazalo ... tego Xp 3000 odstawia o stopraedziesiat punktow w obu ... Wiec jak wedlug tego kalkulatora moge miec 2873.5 ??????

a po kiego grzyba 2 temat zakladasz - nie mogles w tamtym tego dopisac ???? :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w bardzo ciekawy sposob piszesz swoje posty.......z tego belkotu nic nie wynika :?  

Mistrzu napisz o co Ci biega  :!: O co Ci chosi  :?:

chodzi o to ze poczatek tego wywodu koles dal w innym temacie - o tym samym tytule :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w bardzo ciekawy sposob piszesz swoje posty.......z tego belkotu nic nie wynika :?  

Mistrzu napisz o co Ci biega  :!: O co Ci chosi  :?:

chodzi o to ze poczatek tego wywodu koles dal w innym temacie - o tym samym tytule :evil:

no mozna i tak :wink: ..... boze...gdybym ja tu byl moderem to by bany lecialy drzwiami i oknami....a Wy narzekacie ze reed jest surowy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosciu ja tu jestem swierzutki jak babcine buleczki zobacz ile mam postow a dopiero potem sie burz ok ??? Moge sie chyba jeszcze mylic ... Codzi mi o to ze mam Athlona XP 2000 (O taktowaniu 1667) ale udalo mi sie przetkatowac go na 2250, w tym kalkulatorze o ktorym mowiliscie, wpisujac wartosc 2250 wyskakuje mi ze wedlug oznaczenia amd mam Athlona xp 1875

a a to guzik prawda bo w benchmarkach procka w sandrze athlon xp3000 w poruwnaniu do mojego dostaje ponad 100 punktow w obu czyli arithmetic w dhrystone alu i w whetstone fpu ... tak samo jest w multimedia benchmark ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gosciu ja tu jestem swierzutki jak babcine buleczki zobacz ile mam postow a dopiero potem sie burz ok ??? Moge sie chyba jeszcze mylic ... Codzi mi o to ze mam Athlona XP 2000 (O taktowaniu 1667) ale udalo mi sie przetkatowac go na 2250, w tym kalkulatorze o ktorym mowiliscie, wpisujac wartosc 2250 wyskakuje mi ze wedlug oznaczenia amd mam Athlona xp 1875

a a to guzik prawda bo w benchmarkach procka w sandrze athlon xp3000 w poruwnaniu do mojego dostaje ponad 100 punktow w obu czyli arithmetic w dhrystone alu i w whetstone fpu ... tak samo jest w multimedia benchmark ...

oj przeciez sie nie burze :wink: i odrazu gosciu :? a moze by tak kolego,chlopie,no dobra wiem czepiam sie :wink:

na przyszlosc troszke wiecej uwagi i bedzie GIT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozesz brac porownania z sandry - nie wiesz na jakiej mobo, na jakich pamiatkach, na jakim FSB :)

pozatym trzabylo wyedytowac posta i ooknac co sie porobilo :D

przeeczytaj poczatek tego topicu tak jak ja ne wiedzac o istnieniu poprzedniej czesci ipowiedz czy bs sie domyslil ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kufa noc jest, dziewczyna mnie zucila, nacharowalem sie przy rowerze na pelnym sloncu, moglem sie pomyslic ... chodzilo mi oczywiscie o 2875 a nie 1875 ... ale to dziwne ze w bmx-ie, fresz diagnose i w sandrze wychodzi mi ponad 3000 ... sp@dam pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...