Vault Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wiesz dlaczego pytam o ta szybkosc wedlug amd ? Sprawdzalem sandra benchmark artmetyczny i co sie okazalo ... tego Xp 3000 odstawia o stopraedziesiat punktow w obu ... Wiec jak wedlug tego kalkulatora moge miec 2873.5 ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 hmm pewiy jestes ze w dobrymmiejscu to wrzepiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 No jasne ze jestem pewny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 w bardzo ciekawy sposob piszesz swoje posty.......z tego belkotu nic nie wynika :? Mistrzu napisz o co Ci biega :!: O co Ci chosi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wiesz dlaczego pytam o ta szybkosc wedlug amd ? Sprawdzalem sandra benchmark artmetyczny i co sie okazalo ... tego Xp 3000 odstawia o stopraedziesiat punktow w obu ... Wiec jak wedlug tego kalkulatora moge miec 2873.5 ?????? a po kiego grzyba 2 temat zakladasz - nie mogles w tamtym tego dopisac ???? :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 w bardzo ciekawy sposob piszesz swoje posty.......z tego belkotu nic nie wynika :? Mistrzu napisz o co Ci biega :!: O co Ci chosi :?: chodzi o to ze poczatek tego wywodu koles dal w innym temacie - o tym samym tytule :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 w bardzo ciekawy sposob piszesz swoje posty.......z tego belkotu nic nie wynika :? Mistrzu napisz o co Ci biega :!: O co Ci chosi :?: chodzi o to ze poczatek tego wywodu koles dal w innym temacie - o tym samym tytule :evil: no mozna i tak :wink: ..... boze...gdybym ja tu byl moderem to by bany lecialy drzwiami i oknami....a Wy narzekacie ze reed jest surowy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Gosciu ja tu jestem swierzutki jak babcine buleczki zobacz ile mam postow a dopiero potem sie burz ok ??? Moge sie chyba jeszcze mylic ... Codzi mi o to ze mam Athlona XP 2000 (O taktowaniu 1667) ale udalo mi sie przetkatowac go na 2250, w tym kalkulatorze o ktorym mowiliscie, wpisujac wartosc 2250 wyskakuje mi ze wedlug oznaczenia amd mam Athlona xp 1875 a a to guzik prawda bo w benchmarkach procka w sandrze athlon xp3000 w poruwnaniu do mojego dostaje ponad 100 punktow w obu czyli arithmetic w dhrystone alu i w whetstone fpu ... tak samo jest w multimedia benchmark ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Gosciu ja tu jestem swierzutki jak babcine buleczki zobacz ile mam postow a dopiero potem sie burz ok ??? Moge sie chyba jeszcze mylic ... Codzi mi o to ze mam Athlona XP 2000 (O taktowaniu 1667) ale udalo mi sie przetkatowac go na 2250, w tym kalkulatorze o ktorym mowiliscie, wpisujac wartosc 2250 wyskakuje mi ze wedlug oznaczenia amd mam Athlona xp 1875 a a to guzik prawda bo w benchmarkach procka w sandrze athlon xp3000 w poruwnaniu do mojego dostaje ponad 100 punktow w obu czyli arithmetic w dhrystone alu i w whetstone fpu ... tak samo jest w multimedia benchmark ... oj przeciez sie nie burze :wink: i odrazu gosciu :? a moze by tak kolego,chlopie,no dobra wiem czepiam sie :wink: na przyszlosc troszke wiecej uwagi i bedzie GIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 skoro masz ponad 2,2GHz, to jakim prawem zaufales programowi ktory pokazal Ci ze masz Xp1,8 :lol: :lol: Oczywiste jest ze masz proca wlasnie kolo XP3000+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 jak mozesz brac porownania z sandry - nie wiesz na jakiej mobo, na jakich pamiatkach, na jakim FSB :) pozatym trzabylo wyedytowac posta i ooknac co sie porobilo :D przeeczytaj poczatek tego topicu tak jak ja ne wiedzac o istnieniu poprzedniej czesci ipowiedz czy bs sie domyslil ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Dokładnie około 2800+. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Dokładnie około 2800+. POZDRO nie no jak, wiecej... 2800 to pokazuje przy 2Ghz chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 kufa noc jest, dziewczyna mnie zucila, nacharowalem sie przy rowerze na pelnym sloncu, moglem sie pomyslic ... chodzilo mi oczywiscie o 2875 a nie 1875 ... ale to dziwne ze w bmx-ie, fresz diagnose i w sandrze wychodzi mi ponad 3000 ... sp@dam pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 2GHz to 2400+ 2.1GHz to 2600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 hahahahhahaha No tak jakas pomysłka a widze ze tu mega temat sie tworzy ;) Kwasy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...