Prestige Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Zepsuł mi się poprzedni zasilacz i znalazłem w domu: CHIEFTEC 500W GPA500S8. Moja specyfikacja: i5-6600 i gtx 1060 Wystarczy do takiego zestawu? Edytowane 15 Grudnia 2019 przez Prestige Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamonynus Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ilu letni jest ten zasilacz? Zakładając, że działa cały czas i nie jest uszkodzony to spokojnie da sobie radę. Twój maksymalny pobór nie powinien przekroczyć 400W. Podłącz i obserwuj, czy nie będzie problemu z resetowaniem kompa, wyłączaniem się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2019 Jakie 400 W? ten zestaw z ledwością przekroczy 200 W przy max obciążeniu... Ten chieftec spokojnie da radę, o ile nie był mocno używany wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...