Milowski Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, złożyłem coś takiego czy to ma jakiś sens i prawo bytu? https://proline.pl/koszyk/ab2bc9a1 Zastanowieniem jest dla mnie RAM, czy nie zamienić go na coś innego, chłodzenie oraz ewentualnie zasilacz, chociaż myślę, że on powinien starczyć na dłużej i ewentualny upgrade w przyszłości Moją opcją alternatywną jest to https://proline.pl/pamiec-crucial-ballistix-sport-lt-16gb-2x8gb-ddr4-3000-cl15-bls2k8g4d30aesbk-p1383148 i ewentualne OC tego lub zaproponujcie coś innego gdyby z tamtym było coś nie tak. P.S.: Również mam zamiar robić jakieś OC procka. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Milowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Prosta porada ode mnie, nawet jeśli zostajesz przy tym sklepie to. Zamiast kombinacji Ryzen 2600 + cooler Fortis weź sobie procesor Ryzen 2700X. Tam masz boxowe chłodzenie, które się sprawdzi spokojnie, wystarczy tylko dobra pasta np. Gelid GC-Extreme lub Thermal Grizzly Kryonaut. No i ... aż żal nie dołożyć tych 6zł do płyty MSI Gaming Plus MAX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milowski Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Tak z RAM'em wiem, to mój błąd przy składaniu. Nie proline to tylko dla pokazania zestawu. Godzinę temu, topdog napisał: Ram koniecznie w dwóch kościach 2x8gb. Reszta ok. Wszystko bierzesz w proline? Kartę i procka można mieć taniej. Jaki sklep byś polecił? Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Milowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milowski Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 No właśnie CL17, nie lepiej jakieś z CL16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 wątpię więc 17 nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milowski Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 a wgl ruszy to na tej płycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...