razdwarazdwa Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witam, zakupiłem AOC Agon AG273QX ale niestety ghosting dyskwalifikuje dla mnie ten monitor, jestem w trakcie zwrotu. Proszę o polecenie monitora 27 cali przynajmniej 144Hz, który nie będzie irytował MB lub ghostingiem. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Asus TUF Gaming VG27AQ LG 27GL850-B NanoIPS 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ Ofiltruj i wybierz któryś na TN lub nano-ips. VA i zwykłe IPS odpadają, bo będą irytować zarówno MB i ghostingiem. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...