Vault Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 W dziale sterow do ati (radeon) sa 3 rodzaje sterow jeden z nich tosa omega ... co to sa za stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Optymalnie zoptymalizowane :) Podkrecaja co moga. Omegi sa podobno dobre ale ja preferuje tylko te referencyjne od ATI !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 W dziale sterow do ati (radeon) sa 3 rodzaje sterow jeden z nich tosa omega ... co to sa za stery ? Instaluj OMEGI i sie niepytaj z czystym sercem polecam ci te stery !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja z omegami mam problem tego typu ze ktorokolwiek wersje bym nie zaladowal to zawsze mam komunikat ze sterowniki niezgodne z karta graficzna :? grafa to herc 9500pro-niekrecony-z oryginalnym biosem .. nie wiem czy trzeba najpierw bios zmienic w karcie ale raczej smiem w to watpic :?: co radzicie :?: ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Ja bym stawial na BIOS karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...