Snake16 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Witam sciagnolem longhorna build 4015 i mam problem w zainstalowaniu jego , idziw wszystko pieknie , zaczynaja sie kopiowal pliki instalacyjne i mniejwiecej tak w polowie robi sie blad , oto jego tresc : "An error occured while copying files. " Klikam ok i wychodzi z calego instalatora , co mam zrobic , aby zainstalowac widnowsa longhorna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Pewnie sciągałeś z bittirrenta, no to tak 1. Może być kopia poprostu zwalona, kiedyś mi się to zdażylo i na Bt i emule, że program źle poskładał częsci do kupy 2. To jewst beta wiec może wywalać przeróżne błędy, bo jakby błędów nie było to by nazwano to wersją finalną i poszło by do sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 sciagalem z kazzy , plik wazy 684mb , ma rozszezenie .iso , eh musi dzialac , to ja dwa dni sciagalem a tu .... . Chyba sie zalame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 a jaki ty build sciagnoles . Bo teraz zobacztylem ze podczas instalki jest napisane ze trzeba miec build 4000 albo wyzszy , zeby zainstalowac 4015 . A ty jakis sciagales 4008 , czy nizszy czy 4015 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 wlasnie dlatego to sie nazwya beta (czy tam alpha ;)), tak w ogole to z nim dlugo sie nie pojedziesz :) :roll: (aha mialem build 4015) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 dr34m3r piszesz ze miales 4015 , a instalowales go na 4008 , czy na "czystego" xp'ka ? Pozdrawiam Snakedr34m3r piszesz ze miales 4015 , a instalowales go na 4008 , czy na "czystego" xp'ka ? Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 na jednej partycji mialem xp a na drugiej zainstalowalem longhorna i wszystko smigalo, nawet boot screena samo mi zrobilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...