Trylobit Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jak w tytule, jaki będzie najtańszy zestaw płyta + procesor z obsługą AVX i PCIe 16x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Z nowych to będzie Athlon 200GE + dowolna płyta na A320 , 190 zł procek + 200 zł za najtanszą płytę . Procek może być nawet tańszy A6 9400 , też ma avx a kosztuje trochę mniej . Z używek - I3 21xx /3xxx z allegro/olx , ceny od 20-25 zł , do tego najtansza płyta na H61 Ew. nowsze I3 4xxx + płyta na H81 Do A200GE masz ram DDR4 , pod H61/H81 starszy DDR3 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 dzięki, już wiem czego szukam, chyba wezmę całego optiplexa 790 z allegro za 250 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Mamy jednego trolla na forum, stąd te minusy, gostek minusuje moje posty ( i kilku innych userow) nie zależnie od tego co zawierają Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2020 Aktywnych moderatorów tutaj to można policzyć na palcach jednej ręki . W ciągu ostatniego miesiąca to może 3 ich się logowało , a mamy 20+ osób odpowiedzalnych za forum . Więc dopóki któryś się nie pojawi i nie posprząta to się będziemy męczyć z osobą o inteligencji debila z gimbazy bo inaczej nie można nazwać zachowania osoby która podobno ma ponad 40 lat na karku . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 Juz taki debil nie bedzie psuc. Poza tym monza by rozwazyc podniesnienie rangi niektorych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...