Gość lws Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Jak w temacie który proponujecie i dlaczego? Edytowane 4 Stycznia 2020 przez lws błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 2070 super. Wpisz w YouTube 5700 vs 2070 i będziesz miał porównanie w grach. Jest tych filmów dużo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Tylko 2070s nie słuchaj funboyw od radeonow bo 5700xt nie domaga :) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jeśli wybór padnie na RTX 2070S to który polecacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jeśli wybór padnie na RTX 2070S to który polecacie.Msi gaming x trio msi gaming x zwykły, Gigabyte gaming 4 lata gwarancji lub Palit gamerock premiumWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 2 godziny temu, R3jn napisał: Palit gamerock premium Palit miał też stare modele oznaczone jako Super i teraz które są te ostanie S. 2 godziny temu, _nick_ napisał: RTX2070 Super jest lepszy, ale to nie znaczy, że tak koniecznie warto do niego dopłacać. Wszystko zależy w jakie gry grasz i w jakiej rozdzielczości. 5700XT zniechęca mnie z powodu problemów o których czytam. Procesor to i5 8600 rozdzielczość FHD i chcę wł skalowanie obrazu do 4K w grach które umożliwiają płynną rozgrywkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 5700xt to nie wypal karta robiona na siłę te ich 7nm to tak jak w moim r5 3600 super procek ale ma problem z odprowadzaniem ciepła Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Ale jaki masz problem z odprowadzaniem ciepła z Ryzena 3600? Tego problemu nie mam nawet w moim 2600 na Fera 3.Dlatego że 2600 ma inny proces technologiczny 12nm o ile dobrze się orientuje a problem z odprowadzaniem ciepła jest w 7nm:) proszę poczytać info Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Jak wychodziła karta RX 5700 XT tuf to właśnie ją miałem w pc. Po tygodniu odesłałem i dopłaciłem do rtx 2070 super od MSI w wersji gaming z. RX dawał fajne osiągi ale też był gorący i głośny. W Pubg ponad 2.500 obrotów a warframe 3000 i 90 stopni. Rtx jest znacznie cichszy i chłodniejszy. Co do ryzen 3600 też mam problem z ciepłem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 RX 5700XT odpada - mimo iż wydajnościowo jest blisko RTX 2070S .Z czerwonym miewają ludzie problemy i z tego też względu kombinowanie z tą kartą odpada. RTX 2070S ciężko sobie radzi w 4K więc zastanawiam się również nad 2060S które to,obydwie bez problemu obsłużą 1440p.Póki co,ceny kart z początkiem Nowego Roku są zawyżone,poczekam na obniżkę,nie śpieszy mi się. Jak ktoś chce coś dodać ciekawego to zapraszam i dziękuję za udział w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek83 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Bez wątpienia 2070S jest wydajniejsze od 5700XT, ale czy to uzasadnia dopłaty ładnych kilku stówek do 2070S ? I czy właśnie2060S nie będzie takim " złotym środkiem " ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king2127 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 A ile możesz przeznaczyć na 2070s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Jak najmniej :) Edytowane 6 Stycznia 2020 przez lws Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wybór padł na RX 5700XT jest sporo tańszy i w moich testach wypadł bardzo dobrze a zielonym mówię goodbye.Temat można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark2991 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Na jaki konkretnie model padł wybór? To ważne, bo jest kilka nieudanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lws Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Lepiej późno niż wcale,sorki ale nie zaglądam tu często. 5700XT to przez duże P-roblem.Kupiłem RTX2070S i spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...