Kryllex Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Tak jak w tytule! Budżet: 365 zł, nie więcej! Sklep: najlepiej x-kom lub allegro, najlepiej nowa. Ta karta: GIGABYTE GTX 1070 G1 Gaming 8G będzie na nowej płycie i zależy mi też na wzmacniamy porcie pcie. Wymagania: 4 sloty ram, jakieś rgb, nawet 1 kolorowe, żeby się chociaż świeciło. Nie podkręcam niczego, wszystko na stock ( karta, procesor, ram )! Zastanawiałem się na gigabyte b450 aorus elite lub MSI B450M BAZOOKA V2 i ASRock AB350 Pro4. Nie pisać, że lepiej uzbierać i dołożyć do płyty, po prostu muszę mieć płytę na teraz... I jak podajecie płytę to jakiś link, proszę i jakie ma temp. sekcja zasilania i czy opłaca się akurat tą kupić! Przyjmę każdą propozycję! Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Kryllex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 13 godzin temu, _nick_ napisał: Z tych 3 to bazooka i w sumie w tym budżecie to najlepsza opcja. może byś uzasadnił bo jakaś szałowa to ona nie jest asrok b450m pro4 ma lepiej umieszczone złącza m2 Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryllex Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Gigabyte B450 AORUS ELITE czy ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4? MAX. 390 zł - zmienił mi się trochę budżet! Teraz mam straszny dylemat, która będzie lepsza do grania na stockowych ustawieniach i w której będzie chłodniejsza sekcja zasilania i lepsze audio?! Przyjmę każde wasze propozycje, ale napiszcie też czemu opłaca się akurat kupić tą płytę! Daje moje proponowane propozycje, możecie dać też swoje, ale budżet max. 390 zł - nie więcej! Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Kryllex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 https://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-b450m-steel-legend-matx-5802458/ jeszcze taką obadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...